Basket Talk

Πρίφτης: «Είναι μία μάχη μεταξύ ενστίκτου και ηθικής την ώρα του ματς»

Πρίφτης: «Είναι μία μάχη μεταξύ ενστίκτου και ηθικής την ώρα του ματς»
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ. 

Την 17η συνεχόμενη νίκη του στην Basket League πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 83-69 της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Πρίφτης, πέραν του αποτελέσματος, στάθηκε στο γεγονός ότι πλέον έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες και η ομάδα μπορεί να δουλέψει πιο σωστά στις προπονήσεις, όμως και στο γεγονός ότι υπάρχει μια αισθητή βελτίωση στο κομμάτι των λαθών. 

Αναλυτικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Είχαμε μόλις δύο μέρες να προετοιμαστούμε, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα γενικά, ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που κατέβηκαν όλοι οι παίκτες στην προπόνηση. Ήταν δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που πάλεψε σκληρά σε όλο το παιχνίδι. Με την ατμόσφαιρα του γηπέδου είχε καλή ψυχολογία σε πολλές στιγμές του ματς, για αυτό συγχαίρω τους παίκτες μου. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Για τα λίγα λάθη της ομάδας του σχολίασε πως: «Κάναμε 10 σήμερα, με τη Ρεάλ 5. Προσπαθούνε να... σετάρουμε λίγο το παιχνίδι και να κοντρολάρουμε την τάση που έχουμε να παίρνουμε το ριμπάουντ και να τρέχουμε ανεξέλεγκτα κάθε φορά. Είναι μία μάχη μεταξύ ενστίκτου και ηθικής την ώρα του ματς. Ελπίζω να το συνεχίσουμε και να μείνουμε με μικρό αριθμό λαθών, γιατί όταν κάνεις λίγα λάθη δίνεις και λίγες ευκαιρίες στον αντίπαλο να βρει εύκολα καλάθια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0