Basket Talk

Καστρίτης: «Σε ένα ημίχρονο, δεχθήκαμε όσους πόντους δεχόμαστε σε έναν αγώνα!»

Καστρίτης: «Σε ένα ημίχρονο, δεχθήκαμε όσους πόντους δεχόμαστε σε έναν αγώνα!»
Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ηρακλή.
Σχετικά Άρθρα
Στην πολύ κακή άμυνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο στην ήττα με 91-86 κόντρα στον Ηρακλή (03/04) στάθηκε ο προπονητής των «κιτρίνων», Γιάννης Καστρίτης, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ήμασταν κακοί στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε 58 πόντους όσους δηλαδή δεχόμαστε (περίπου) σε κάθε αγώνα. Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, το ισορροπήσαμε και το ελέγξαμε μέσα από την άμυνά μας, την ενέργεια αλλά και τους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό καθώς δώσαμε ελεύθερα σουτ σε κομβικούς παίκτες όπως οι Έιμπραμς, Παπαδάκης. Και οι δύο έβαλαν αρκετά μεγάλα σουτ»

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Χάνλαν μόνο στην τελευταία περίοδο, όπου και σημείωσε 24 πόντους τόνισε:

«Στο ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι δεν είχε ρυθμό. Επέστρεψε από τραυματισμό και ουσιαστικά ακολουθήσαμε την ίδια διαδικασία ένταξης που ακολουθήσαμε και με τον Ουίλιαμς ούτως ώστε να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Δεν είχε πατήματα στην αρχή, αλλά στην πορεία έδειξε ότι νιώθει καλύτερα. Είναι παιχνίδια που χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα ή στην τελευταία επίθεση όπως αυτά με την ΑΕΚ και το Λαύριο. Σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια πήγαμε έχοντας απουσίες»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0