Basket Talk

Ιωνικός: «Ομορφιές» και ατομικά ρεκόρ από τον Γκιουζέλη σε ρόλο βασικού

Ιωνικός: «Ομορφιές» και ατομικά ρεκόρ από τον Γκιουζέλη σε ρόλο βασικού
Γκιουζέλ στα τούρκικα σημαίνει όμορφος και ο Γιώργος Γκιουζέλης επιβεβαίωσε στον αγώνα του Ιωνικού με τον Κολοσσό την περασμένη Τετάρτη 30 Μαρτίου ότι μπορεί να κάνει… όμορφα πράγματα στο παρκέ.

Για τους παλαιότερους το όνομα Γκιουζέλης δεν είναι άγνωστο. Ο πατέρας του Στέλιος φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή για μια δεκαετία (1981-90) φτάνοντας μέχρι το κατώφλι της Εθνικής ομάδας. Ο 27χρονος πλέον γιος του Γιώργος βρίσκεται στην πιο ώριμη, μπασκετικά, ηλικία για να κάνει το ξεπέταγμά του και η… κρίση προσώπων που περνάει τις τελευταίες εβδομάδες ο Ιωνικός Νίκαιας μετά την αποχώρηση πολλών παικτών έγινε ευκαιρία για τον «όμορφο» Γιώργο που την άρπαξε από τα μαλλιά.

Μετά την αποχώρηση του Αμερικανού σέντερ Λάνγκφορντ αλλά και του Γόντικα μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Γκιουζέλης από ένας βοηθητικός ψηλός έγινε βασικός και αντικατάστατος και αυτός μετέτρεψε τα λεπτά συμμετοχής σε (στατιστική) ουσία που συνοδεύτηκε και από τη νίκη επί του Κολοσσού. Στο ματς αυτό ο Γκιουζέλης έκανε ατομικό ρεκόρ τόσο στους πόντους (17 με 3/3 βολές, 4/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα), ριμπάουντ (9 στο σύνολο, ήτοι 5 αμυντικά, 4 επιθετικά, και οι τρεις επιδόσεις ατομικά ρεκόρ), κλεψίματα (3) και χρόνο συμμετοχής αφού έμεινε, δικαίως, στο παρκέ για 36,5 λεπτά.

Σκεφτείτε ότι τα αμέσως προηγούμενα καλύτερα ρεκόρ του φέτος ήταν 11 πόντοι (με το Λαύριο), 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 24 λεπτά συμμετοχής. Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι την 14η αγωνιστική ο Γκιουζέλης είχε 4,9 πόντους και 3,4 ριμπάουντ ενώ στους τρεις τελευταίους αγώνες έχει 10,2 πόντους και 5,3 ριμπάουντ! Στο ματς με τον Κολοσσό, δε, πέτυχε 2 πόντους λιγότερους από όσους είχε βάλει σε όλη την περσινή σεζόν (19) σε μόλις 9 συμμετοχές με τη φανέλα του Ηρακλή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0