Basket Talk

Σημαντική νίκη του Απόλλων Πάτρας επί του Λαυρίου με 72-62 - Ανάσα στη «μάχη» της παραμονής!

Σημαντική νίκη του Απόλλων Πάτρας επί του Λαυρίου με 72-62 - Ανάσα στη «μάχη» της παραμονής!

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επιβλήθηκε του Λαυρίου με 72-62 και υπεροχή σε όλο τον αγώνα, πλην της τέταρτης περιόδου και πήρε σημαντική «ανάσα» στο… παιχνίδι της παραμονής στη Basket League!

Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχτηκε το Λαύριο για τον εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Basket League στο κλειστό της «Περιβόλας», στην Πάτρα! Ο Γιώργος Σερέλης απουσίασε από τον πάγκο του Λαυρίου και στα… παπούτσια του μπήκε ο Σάββας Καμπερίδης, ενώ Σάντερς και Πίπεν αποδεσμεύτηκαν από την ομάδα, καθώς ο πρώτος δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και ο δεύτερος δεν είχε καθόλου! Έτσι η ομάδα του Σερέλη «έκλεισε» στα θέσεις των ξένων και θα πορευτεί με τους υπάρχοντες ξένους για το υπόλοιπο της σεζόν (4 ξένοι και 6 ακόμη αγωνιστικές).

Οι δύο ομάδες με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας ξεκίνησαν την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν τα ηνία στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με 13 πόντους προβάδισμα. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα, επιχείρησε μακρινές επιλογές σουτ κατά κύριο λόγο, ενώ το Λαύριο μοίρασε τις προσπάθειες του τόσο κοντά στη στεφάνη, αλλά και σε μακρινά σουτ. Ο Απόλλων Πάτρας στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισε τις μακρινές προσπάθειες, έχοντας 1/6 τρίποντα και 5/8 δίποντα. Η ομάδα του Λαυρίου ήταν εξαιρετικά άστοχη και έτσι οι Πατρινοί διεύρυναν τη διαφορά στου 18 πόντους (41-23) στην ανάπαυλα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διαφορετική ψυχολογία στο δεύτερο μισό αλλά δεν κατάφερε πολλά στο τρίτο δεκάλεπτο, αφού και σε αυτό έχασε με επί μέρους 23-22, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα της Λαυρεωτικής πάτησε «γκάζι» και μείωσε στο σκορ. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα την υπέρ τους διαφορά και πήραν τη νίκη παρά το εις βάρος τους επί μέρους 17-8 της περιόδου!

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 41-23, 64-55, 72-62.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0