Basket Talk

Ο Άγγελος Τσαγκαράκης προπονητής της Εθνικής Ελλάδας 3Χ3

Ο Άγγελος Τσαγκαράκης προπονητής της Εθνικής Ελλάδας 3Χ3
Ο Άγγελος Τσαγκαράκης είναι ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή στην Εθνική Ελλάδας 3Χ3.
Ένας άνθρωπος με σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες από το εν λόγω άθλημα, αναλαμβάνει τα «ηνία» της Εθνικής Ελλάδας 3Χ3: ο Άγγελος Τσαγκαράκης

Γεννημένος στη Γαλλία και ενεργός ως παίκτης από το 2012 σε διεθνείς διοργανώσεις, ήταν μέλος των «τρικολόρ» που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Ναντ το 2017, αλλά και το χρυσό στο Shooting Contest τόσο στο Παγκόσμιο, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Παράλληλα, έχει παίξει μπάσκετ επαγγελματικά τόσο στην Α1 και Α2 Γαλλίας, αλλά και στη χώρα μας, με τη φανέλα των Τρικάλων, της Κύμης και του Ιωνικού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Τσαγκαράκης:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου και την ΕΟΚ ως προπονητής της ομάδας 3Χ3. Σημαίνει πολλά για μένα να μοιραστώ το πάθος για το παιχνίδι και την εμπειρία που έχω από την ενασχόλησή μου με αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια. Η Ελλάδα έχει εκπληκτική μπασκετική κουλτούρα και ελπίζω όλοι να νιώσουν περήφανοι με αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, για την τιμή που μου έκανε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0