Basket Talk

Μαυροειδής: «Υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο η ομάδα δείχνει μέταλλο»

Μαυροειδής: «Υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο η ομάδα δείχνει μέταλλο»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο ΕΟΚ WebRadio και την εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Κολοσσού στη Ρόδο.

Ο σέντερ της «Ένωσης», Δημήτρης Μαυροειδής, μίλησε μετά την νίκη της ΑΕΚ στη Ρόδο επί του Κολοσσού στο ράδιο της ΕΟΚ και την εκπομπή «Άμεσο ριπλέι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας σέντερ:

Για τον στόχο της ΑΕΚ:

 «Αγωνιστικά δεν είχαμε κάποιον ιδιαίτερο στόχο. Ένας μεγάλος στόχος φέτος είχε να κάνει με το γήπεδο, το πώς θα παρουσιαστεί δηλαδή η ομάδα στο καινούργιο γήπεδο, έχοντας καινούργια ομάδα και καινούργιο προπονητή. Αγωνιστικά, είχαμε ένα στόχο στην Ευρώπη, είχαμε το Final-4 του Κυπέλλου, που και με 7 παίκτες ήμασταν ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό, και στο πρωτάθλημα ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αν μπορέσουμε στην 4άδα και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι τελείως διαφορετική η πορεία μας από ‘δω και πέρα πιστεύω, γιατί επιστρέφουν οι υπόλοιποι παίκτες και με τον καινούργιο προπονητή πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Για την ενέργεια που βγάζουν στο παρκέ όταν αγωνίζονται:

 «Όταν τα παιδιά βλέπουν εμένα να κάνω αυτά που κάνω σε αυτήν την ηλικία, ακολουθούν. Είμαστε μια πάρα πολύ καλή παρέα και εκτός γηπέδου και αυτό βοηθάει πολύ. Τώρα θα δούμε και τον κόσμο, μιας που άνοιξε η πληρότητα στο 100%. Εχθές ήρθαν πολύ οπαδοί στη Ρόδο και μας στηρίζουν και στην επαρχία όποτε παίζουμε. Τώρα θα δείξει η ΑΕΚ το πραγματικό της πρόσωπο στο γήπεδο».

Διαφορές Δέδα με Σεγκούρα:

«Ο κόουτς Σεγκούρα έχει πιο αμυντικογενή προσανατολισμό, σε σχέση με τον Δέδα που έπαιζε ένα πιο ελεύθερο σχετικά μπάσκετ. Παίζουμε με μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Αν δουλέψεις σε αυτό που θες να παίξεις, θα το βγάλεις. Όποιος θέλει να παίξει, πρέπει να προσαρμοστεί. Αναγκαστικά πρέπει ο κάθε παίκτης να καταλάβει το ρόλο που θέλει ο προπονητής για το καλό της ομάδας».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

 «Είναι ένα κλασσικό Αθηναϊκό ντέρμπι. Εμείς θα δουλέψουμε, θα επιστρέψουν και τα άλλα παιδιά σιγά σιγά. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Περιμένουμε και τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Νομίζω θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός πέρασε πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω πως και με τον Παναθηναϊκό θα είναι το ίδιο δύσκολο. Θα πάμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν καταφέρουμε να πάρουμε και αυτήν τη νίκη, μπορούμε να μπούμε μες στην 4άδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0