Basket Talk

Φενέρμπαχτσε: Πρόβλημα με Ντε Κολό – τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός!

Φενέρμπαχτσε: Πρόβλημα με Ντε Κολό – τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός!

Πρόβλημα τραυματισμού με τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος θα απουσιάσει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Φενέρμπαχτσε, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδας για είσοδο στην οκτάδα και τα Play off.

Πρόβλημα για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και την Φενέρμπαχτσε παρουσιάστηκε με τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην αριστερή γάμπα και θα απουσιάσει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Με την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα να βρίσκεται στην τελική ευθεία, η τουρκική ομάδα βρίσκεται τρεις νίκες μακριά από την όγδοη θέση της βαθμολογίας και την είσοδο στα Play off. Η απουσία του Γάλλου γκαρντ, προσθέτει επιπλέον προβλήματα στον Σέρβο τεχνικό και κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή του.

Κατά την ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε, η τουρκική ομάδα αναφέρει πως ο τραυματισμός του παίκτη προήλθε από τον αγώνα με την Μπασκόνια και είναι σοβαρός. Η κατάσταση του τραυματισμού του θα τον κρατήσει σίγουρα τρεις εβδομάδες εκτός και θα επανεξεταστεί εκ νέου τότε. Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν περάσει στην επόμενη φάση, ο Γάλλος διεθνής δεν θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα για φέτος.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0