Basket Talk

NBA: Έπιασαν κορυφή οι Σέλτικς, συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία οι Λέικερς (video)

NBA: Έπιασαν κορυφή οι Σέλτικς, συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία οι Λέικερς (video)

Άλλη μία νίκη για τους «Kέλτες», απέναντι στους Τίμπεργουλβς αυτή τη φορά, φτάνοντας έτσι στην κορυφή στην ΑνατολήΛέικερς και Γουόριορς ηττήθηκαν πάλι, ενώ οι Χόρνετς πέρασαν νικηφόρα από το Μπρούκλιν.

Οι Σέλτικς συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις και επικράτησαν των Τίμπεργουλβς 134-112, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή της Ανατολής με 47-28. Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Τζέιλεν Μπράουν με 34 πόντους και  Τζέισον Τέιτουμ με 31. Αυτή ήταν η  24η νίκη για την ομάδα της Βοστώνης στους τελευταίους 28 αγώνες της. 



Οι Σανς νίκησαν με 114-104 τους Σίξερς συνεχίζοντας την απίστευτη πορεία τους (61-14). Ο Ντέβιν Μπούκερ με 35 πόντους και ο Κρις Πολ με άλλους 19 και 14 ασίστ οδήγησαν την ομάδα τους σε μία ακόμα νίκη. Από την άλλη μεριά, ο Τζοέλ Εμπίντ πάλευε μόνος του, έχοντας 37 πόντους και 15 ριμπάουντ χωρίς να έχει κάποια βοήθεια από τους συμπαίκτες του.



Το βαρέλι δεν έχει πάτο για τους Λέικερς! Η ομάδα του Λεμπρόν γνώρισε ακόμη μία ήττα και πλέον ο κίνδυνος να μείνουν εκτός play in είναι ορατός. Αυτή τη φορά ήταν οι Πέλικανς που τους υποχρέωσαν σε ήττα με 116-108  στη Νέα Ορλεάνη. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν ο μόνος που διασώθηκε με 39 πόντους (7/13 τρίποντα) παίζοντας μάλιστα με χτυπημένο τον αστράγαλό του.



Η επιστροφή του Κάιρι Ίρβινγκ σε εντός έδρας αγώνα των Νετς, μετά την άρση των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους στη Νέα Υόρκη, δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Οι Χόρνετς χάλασαν το πάρτι της επιστροφής του, καθώς επικράτησαν των γηπεδούχων με 119-110. Ο ΛαΜέλο Μπολ ξεχώρισε με 33 πόντους (7/12 τρίποντα), 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Μάιλς Μπρίτζες ήταν άξιος συμπαραστάτης με 24 πόντους για τη Σάρλοτ. Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ είχαν 27 και 16 πόντους αντίστοιχα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Νετς.



Συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις οι Γουόριορς καθώς έχασαν και από τους Γουίζαρντς με 123-115 χωρίς τον Στεφ Κάρι. Αυτή ήταν η 5η τους ήττα στα 6 τελευταία ματς. Πουλ, Τόμπσον και Γουίγκινς με 26, 25 και 23 πόντους δεν μπόρεσαν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί για την ομάδα του Στιβ Κερ.



Οι Μάβερικς, πήραν τη νίκη με 114-100 απέναντι στους Γιούτα Τζαζ στο Ντάλας με τον Λούκα Ντόντσιτς να έχει 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0