Basket Talk

Μόνο ο Γιάννης δεν φέρνει την… άνοιξη στο Μιλγουόκι – Ήττα για τους Μπακς από τους Γκρίζλις!

Μόνο ο Γιάννης δεν φέρνει την… άνοιξη στο Μιλγουόκι – Ήττα για τους Μπακς από τους Γκρίζλις!

Την ήττα με 120-107 υπέστησαν οι Μιλγουόκι Μπακς από τους Μέμφις Γκρίζλις, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εντυπωσιακός αλλά… μόνος!

Ο βαθμός δυσκολίας για τους Μιλγουόκι Μπακς ήταν γνωστός στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις.

Οι «αρκούδες» μετρούσαν έξι σερί νίκες στη πόλη τους, ωστόσο η επιστροφή του Γιάννη Αντεντοκούνμπο (που κρίθηκε την τελευταία στιγμή), έφερε αισιοδοξία στην ομάδα.

Γρήγορα αυτή εξαφανίστηκε, όταν οι Γκρίζλις έκαναν ότι ήθελαν στο επιθετικό μισό και παρά την εξαιρετική εμφάνιση του «Greek Freak», έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση.

Ο διεθνής άσος πέτυχε συνολικά 30 πόντους με 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 μπλοκ σε 28'17'', κάνοντας, στην κυριολεξία, τα πάντα, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, η έλλειψη βοήθειας από τους συμπαίκτες του, πρόσφερε ένα εύκολο βράδυ στους γηπεδούχους.

Στο 46-28 πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς (26-12 εντός και 20-16 εκτός), στο 52-23 οι Μέμφις Γκρίζλις (27-10 εντός και 25-13 εκτός).

Παράλληλα, το πρόγραμμα για τους Μιλγουόκι Μπακς είναι… βουνό τις προσεχείς ημέρες, αφού θα παίξουν κατά σειρά με τους Φιλαντέλφια Σίξερς και τους Μπρούκλιν Νετς, πριν δοκιμαστούν εκτός έδρας απέναντι σε Λος Άντζελες Κλίπερς και Ντάλας Μάβερικς -όλα αυτά μέσα στις επόμενες οκτώ ημέρες.

Οι Μπουλς, έστω και δύσκολα πήραν τη νίκη, με 98-94 επί των Καβαλίερς και διατηρήθηκαν στις έξι πρώτες θέσεις της Ανατολής. Με ηγέτη τον ΛαΒίν (25π.), το Σικάγο είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν αντεπίθεση στο 4ο δωδεκάλεπτο... χωρίς αποτέλεσμα πάντως.

Χιτσκοκικό φινάλε είχε η αναμέτρηση του Σακραμέντο με το Ορλάντο, για να επικρατήσουν οι Κινγκς με 114-110 στην παράταση. Το «διπλό» ήρθε για την ομάδα του Σακραμέντο όταν ο Μπαρνς έδωσε προβάδισμα με τρίποντο στα 12'' για τη λήξη, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο ΝτιΒιντσέντσο με βολή. Πρώτος σκόρερ για τους Κινγκς ο Μίτσελ με 22 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Τζόουνς είχε 15 πόντους, ο Μπαρνς 19, ενώ ο Λάιλς μάζεψε 18 ριμπάουντ. Για τους Μάτζικ ο Βάγκνερ είχε 19 πόντους και ο Μπάμπα 18 με 13 ριμπάουντ.

Τέλος, οι Σπερς κέρδισαν τους Πέλικανς χάρη στο triple-double του Μάρεϊ με 107-103, ενώ νικηφόρα συνέχισαν Ρόκετς (115-98 επί των Μπλέιζερς) και Ράπτορς (131-91 επί των Πέισερς).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0