Basket Talk

Παπανικολάου: «Δίκαιο το πλεονέκτημα έδρας αλλά δε σημαίνει κάτι από μόνο του»

Παπανικολάου: «Δίκαιο το πλεονέκτημα έδρας αλλά δε σημαίνει κάτι από μόνο του»
Αφοπλιστικός ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στο Αστρομπάλ με 94-80, αποτέλεσμα που αυτομάτως του δίνει το σημαντικό αβαντάζ του πλεονεκτήματος της έδρας ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Ο Έλληνας διεθνής παραδέχθηκε ότι στο άκουσμα της 8άδας το Σεπτέμβριο θα ήταν ευχαριστημένος, όμως οι εμφανίσεις τις ομάδας στο μακρύ αυτό ταξίδι, έδωσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν με 80-94.

«Αν κάποιος μας έλεγε τον Σεπτέμβριο ότι θα πάρουμε την 8η θέση θα το… αγοράζαμε αμέσως. Αλλά η παρουσία μας όλη τη σεζόν δείχνει ότι δίκαια πήραμε το πλεονέκτημα έδρας. Παρόλα αυτά το πλεονέκτημα δεν σημαίνει ότι προκριθήκαμε στο φάιναλ-φορ αλλά είναι μία ευκαιρία για όλους μας γιατί υπάρχει η πιθανότητα για κάτι ακόμη καλύτερο στη συνέχεια».

«Δεν είναι έκπληξη για εμάς η θέση που βρισκόμαστε γιατί κάναμε πολύ καλή δουλειά. Το ότι πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο δεν σημαίνει ότι σταματάμε. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάμε στο φάιναλ-φορ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0