Basket Talk

Μπαρτζώκας: “Πολύ κακοί σε όλα. Χωρίς μαχητικό πνεύμα και συγκέντρωση”

Μπαρτζώκας: “Πολύ κακοί σε όλα. Χωρίς μαχητικό πνεύμα και συγκέντρωση”
Και μόνο το γεγονός ότι η ομάδα του έκανε το πρώτος της φάουλ στον αγώνα ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου σήμαινε πολλά για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

“Ήταν μία πραγματικά πολύ κακή βραδιά για εμάς” παραδέχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφού επισήμανε ότι η ομάδα του έκανε ένα φάουλ στο τέλος της πρώτης περιόδου πρόσθεσε: “Δεν είχαμε μαχητικό πνεύμα, δεν θυσιάσαμε τους εαυτούς μας σε αντίθεση με τη Μονακό που είχε τεράστια αυτοπεποίθηση, έβαλε δύσκολα μακρινά σουτ και πήρε τον έλεγχο του αγώνα

Όσο για το που κρίθηκε ο αγώνας; “Στη 2η περίοδο με το επιμέρους σκορ 29-9 της Μονακό, ελνα διάστημα όπου ήμασταν κακοί σε όλα και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Έτσι όμως είναι η Ευρωλίγκα, πρέπει αρχής γενόμενης από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν να επιστρέψουμε στα βασικά. Να θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλο, να παίξουμε σαν ομάδα ξανά”, κατέληξε.

Ο Μουστάφα Φαλ από την πλευρά του παραδέχθηκε πως “χάσαμε τα πάντα στη 2η περίοδο, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αλλά εκεί χάθηκαν όλα” και πρόσθεσε πως “πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι για τα δύο ματς που απομένουν”.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0