Basket Talk

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τους τρόπους εξαργύρωσης των εισιτηρίων για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τους τρόπους εξαργύρωσης των εισιτηρίων για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει κανείς το εισιτήριό του για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που δεν θα πραγματοποιηθεί.
Η αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη EuroLeague έχει οδηγήσει στη ματαίωση μιας σειράς αναμετρήσεων, γεγονός το οποίο απαιτεί άμεσες λύσεις και στο θέμα των εισιτηρίων.

Στο προαναφερθέν πλαίσιο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να εξαργυρώσει τα εισιτήρια της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία δεν πραγματοποιηθεί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και την επίσημη απόφαση της Ευρωλίγκας να αποκλειστούν οι ρωσικές ομάδες από τη διοργάνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας γνωστοποιεί την διαδικασία εξαργύρωσης των εισιτηρίων του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ο οποίος τελικά δεν θα διεξαχθεί.

Οι επιλογές είναι οι εξής:

1) Μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση και την επιστροφή του αντιτίμου ανάλογα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει. Προθεσμία υποβολής αιτήματος μέχρι και τις 30/03/2022.

2) Μπορείτε να το «ανταλλάξετε» με δύο προσκλήσεις για δύο αγώνες (επιλογής σας) της Stoiximan Basket League της κανονικής περιόδου 2021-22 ή του πρώτου γύρου των πλέι οφ του Ελληνικού Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Προθεσμία υποβολής αιτήματος μέχρι και τις 30/03/2022.

3) Έκπτωση αντίστοιχου ύψους της τιμής του εισιτηρίου σε περίπτωση αγοράς κάρτας διαρκείας για τη σεζόν 2022-23. Προθεσμία υποβολής αιτήματος μέχρι και τις 30/03/2022.

Για ό,τι επιλέξετε θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο info@olympiacosbc.gr μέχρι τις 30/03/2022 και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Τα παραπάνω ΔΕΝ ισχύουν για όσους ήδη έχουν κάνει ακύρωση των εισιτηρίων τους».
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0