Basket Talk

ΛεΜπρόν Τζέιμς για το ρεκόρ: «Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να σκεφτεί την κορυφή των σκόρερ»

ΛεΜπρόν Τζέιμς για το ρεκόρ: «Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να σκεφτεί την κορυφή των σκόρερ»

Από τα ξημερώματα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο δεύτερος σκόρερ του NBA όλων των εποχών, με τον ίδιο όμως να δείχνει πως δεν είναι προτεραιότητά του να πιάσει την κορυφή.

Οι 38 πόντοι που σημείωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να μην ήταν αρκετοί για να χαρίσουν τη νίκη των Λέικερς επί των Ουίζαρντς αλλά ήταν αυτοί που έπρεπε για να ανεβάσουν τον «Βασιλιά» στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, ο άσος των Λέικερς ξεπέρασε τον Καρλ Μαλόουν και πλέον έχει μπροστά του μόνο τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Ο ίδιος, βέβαια, όπως παραδέχθηκε, δεν θα έχει στο μυαλό του να τον ξεπεράσει.

Αναλυτικά είπε: «Δεν έχω λόγια… Είναι τιμή για μένα, την οικογένειά μου και την ιδιαίτερη πατρίδα μου να ζω αυτές τις στιγμές σε αυτό το ταξίδι. Και μόνο που με συνδέουν με κάποιους από τους κορυφαίους που έπαιξαν ποτέ το παιχνίδι, ανθρώπους που έβλεπα, διάβαζα και θαύμαζα, είναι απίστευτο. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να σκεφτεί την κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Πάντα έπαιζα το παιχνίδι με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όλα τα άλλα έρχονταν από μόνα τους. Εγώ θέλω πάντα να προσπαθώ να κερδίζω, να παίζω σωστά και να είμαι καλός συμπαίκτης. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να γίνω και πρώτος σκόρερ, αλλά δεν θα το έχω στο μυαλό μου μέχρι-ελπίζω-να φτάσω κάποια στιγμή εκεί»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0