Basket Talk

Μυθικός ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έγινε ο 2ος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA

Μυθικός ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έγινε ο 2ος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA

Μπορεί οι Λέικερς να ηττήθηκαν με 127-119 από τους Ουίζαρντς όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέδειξε για ακόμη φορά, γιατί είναι ένας από τους θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από τα ξημερώματα ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Ο «Βασιλιάς» σημείωσε 38 πόντους στην ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς με 127-119 από τους Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον και προσπέρασε τον Καρλ Μαλόουν, αφήνοντας στην 3η θέση τον «ταχυδρόμο».

Μόνο ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ έχει πετύχει περισσότερους πόντους από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στη Λίγκα πλέον. Οι δύο πρώτοι, δηλαδή, στο Top-10 του πίνακα των σκόρερ του ΝΒΑ δηλαδή προέρχεται από την ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς. Και ο τρίτος πια Καρλ Μαλόουν αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν της καριέρας του στους Λέικερς.

Όσο για το ματς, στη βραδιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς, οι Λέικερς ηττήθηκαν με 127-119 από τους Ουίζαρντς στην Ουάσιγκτον. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πορζίνγκις με 27 πόντους, ενώ για τους Λέικερς πέραν του ΛεΜπρόν ξεχώρισε και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με συγκομιδή 22 πόντους, 10 ριμπάουντ.

Οι Ουίζαρντς πλέον βρίσκονται στο 30-40 και στην 11η θέση της Ανατολής και παραμένουν στο παιχνίδι για μία θέση στο play-in tournament. Από την άλλη, οι Λέικερς έπεσαν στο 30-41, βρίσκονται στην 9η θέση της Δύσης και εξακολουθούν να ελπίζουν για τη συνέχεια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0