Basket Talk

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Μάρβιν Τζόουνς, που ετοιμάζει βαλίτσες για Πουέρτο Ρίκο

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Μάρβιν Τζόουνς, που ετοιμάζει βαλίτσες για Πουέρτο Ρίκο
Τον τελευταίο του αγώνα έδωσε ο Μάρβιν Τζόουνς με τη φανέλα του Δικεφάλου, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να τον αποχαιρετά...
Με μια μεγαλειώδη εμφάνιση αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Μάρβιν Τζόουνς, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή της ομάδας του μέσα στο Περιστέρι, που όμως δεν συνδυάστηκε με νίκη. Ο Αμερικανός σέντερ μέχρι να αποβληθεί με 5 φάουλ, πρόλαβε να μετρήσει 15 πόντους και 5 ριμπάουντ, με τους 11 εξ αυτών να έρχονται στο 16-0 σερί που έτρεξε η ομάδα του και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση της νίκης. 

Ο Τζόουνς μίλησε μετά τον αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του: «Ηταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Αγαπώ την ομάδα, τη Θεσσαλονίκη τον κόσμο. Πρέπει να είμαι κοντά στο σπίτι μου για οικογενειακούς λόγους. Είναι κοντά το Πουέρτο Ρίκο. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις θυσίες. Δεν έχω δικαιολογίες για την ήττα από το Περιστέρι, κέρδισαν στο τέλος». 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος παίκτη της, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο


«Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Marvin Jones, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, ζήτησε πριν από μερικές ημέρες να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ mateco, προκειμένου να επιστρέψει στην Αμερική. Για τον λόγο αυτό, το αποψινό παιχνίδι στο Περιστέρι, ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco. Ευχαριστούμε τον Marvin Jones για την παρουσία του στην ομάδα μας και τα όσα προσέφερε από την αρχή της σεζόν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή του και στην καριέρα του». 

www.bnsports.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0