Basket Talk

Νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ο Δημήτρης Ιτούδης

Νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ο Δημήτρης Ιτούδης
Άργησε λίγο παραπάνω από το... αναμενόμενο αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης συμφώνησε οριστικά με την Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ και με το ΟΚ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και θα είναι ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Εθνική Ελλάδας και Δημήτρης Ιτούδης θα πορευτούν μαζί με τον δις τροπαιούχο Ευρωλίγκα Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι οριστικά και αμετάκλητα ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός, όπως ο ίδιος δήλωσε πως ήθελε βαθιά μέσα από την καρδιά του...

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι ο διάδοχος τους Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο είχε πάρει τα ηνία από το Θανάση Σκουρτόπουλο. Η επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την συνεργασία των δύο πλευρών ήρθε αργά το βράδυ της Παρασκευής (18/3), με τον Βαγγέλη Λιόλιο να ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέι Βατούτιν, λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία όλη αυτή την περίοδο, η οποία οδήγησε στη θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης».

www.bnsports.gr

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0