Basket Talk

Άναψαν τα «αίματα» στον Προμηθέα μεταξύ Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλου!

Άναψαν τα «αίματα» στον Προμηθέα μεταξύ Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλου!
Ένταση δημιουργήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, στις τάξεις του Προμηθέα, στην προπόνηση της Δευτέρας 12/3, μεταξύ Δημήτρη Αγραβάνη και Νίκου Ρογκαβόπουλου!
«Θερμό» επεισόδιο καταγράφηκε στην προπόνηση του Προμηθέα και συγκεκριμένα κατα τη διάρκεια του «οικογενειακού διπλού», με τους Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλο να πιάνονται... στα χέρια. Το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα 12/3 αλλά διέερευσε σήμερα Πέμπτη 17/3, από το περιβάλλον των πρωταγωνιστών του επεισοδίου. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρογκαβόπουλος κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου «διπλού», διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κόουτς Ηλία Ζούρο, για το σκληρό παιχνίδι του συμπαίκτη του Δημήτρη Αγραβάνη και τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε άμυνα. Ειπώθηκαν ορισμένα «Γαλλικά» μεταξύ των δύο παικτών και η προπόνηση συνεχίστηκε. Στο επόμενο σκληρό μαρκάρισμα του Αγραβάνη, ο Ρογκαβόπουλος εκνευρισμένος γύρισε στον προπονητή του και είπε: «Εγώ φεύγω!»

Ενώ ο Ρογκαβόπουλος έκανε τα λόγια του πράξη και βρισκόταν εκτός παρκέ, ο Αγραβάνης τον ακολούθησε και σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το περιβάλλον των πρωταγωνιστών, υπήρξε χειροδικία. Ο Ηλίας Ζούρος δεν έδωσε συνέχεια και έθεσε το θέμα στην ευχέρεια της διοίκησης. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0