Basket Talk

Ξέμεινε από δυνάμεις ο Προμηθέας και ηττήθηκε με 90-77 από τη Μπούντουτσνοστ!

Ξέμεινε από δυνάμεις ο Προμηθέας και ηττήθηκε με 90-77 από τη Μπούντουτσνοστ!

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου πάλεψε μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου, στο Μαυροβούνιο, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις και ηττήθηκε με 90-77 από τη Μπούντουτσνοστ!

Ο Προμηθέας Πάτρας φιλοξενήθηκε στο Μαυροβούνιο από την Μπούντουτσνοστ για την 15η αγωνιστική του EuroCup. Η Ελληνική ομάδα στον πρώτο γύρο είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 29 πόντους. Οι Μαυροβούνιοι προερχόντουσαν από αρνητικό αποτέλεσμα και ήττα από την Τσεντεβίτα, όπως ακριβώς και η ομάδα του Ηλία Ζούρου!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χεράκι-χεράκι στο σκορ, αλλά ομάδα από το Μαυροβούνιο προσπάθησε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ λίγο πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου. Η Μπούντουτσνοστ πήρε αέρα 10 πόντων στο κλείσιμο του δεκαλέπτου (26-16).

Με τον Προμηθέα να ψαλιδίζει τη διαφορά με ένα σερί 7-0 και τους γηπεδούχους να μένουν άποντοι για σχεδόν 2 λεπτά και επανήλθε και πάλι κοντά στο σκορ. Οι Μαυροβούνιοι όμως βρήκαν εκ νέου σκοράρισμα και πήραν ξανά διαφορά ασφαλείας στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα (46-39).  

Με συνεχόμενα λάθη και απάθεια, οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στο δεύτερο μισό. Έτσι με ένα σερί 11-4 οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (50-50). Μια φάση που έκανε μέχρι και τον Τζίκιτς (προπονητής Μπούντουτσνοστ), με τον Ριντ να πετυχαίνει ένα «σκοτωμένο» τρίποντο στην λήξη των 24ων δευτερολέπτων και να δίνει στην ομάδα του διαφορά έξι πόντων. Με 14-5 σερί οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό.

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι γηπεδούχοι διεύρυναν τη διαφορά στο σκορ και εν τέλη επικράτησαν με 90-77!

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 46-39, 67-57, 90-77.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0