Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Κακό timing το γεγονός πως παίζουμε τώρα με Ζαλγκίρις και μετά με Παναθηναϊκό»

Μπαρτζώκας: «Κακό timing το γεγονός πως παίζουμε τώρα με Ζαλγκίρις και μετά με Παναθηναϊκό»

Στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος παραδέχθηκε πως είναι αρκετά κακό το διάστημα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τους Λιθουανούς.

Έτοιμος για μία ακόμη μάχη για την Euroleague είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα φιλοξενηθεί από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Είναι γνωστό πως το έργο των «ερυθρολεύκων» είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά από την στιγμή που μετά, έχει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδειξε το πόσο κακό είναι το timing που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ευρωπαϊκό σύλλογο πριν τον Παναθηναϊκό ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση.

Αναλυτικά είπε:

«Η Ζάλγκιρις παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, με πολύ πειστικές εμφανίσεις. Παίζουν πολύ σκληρά στην άμυνα και με μεγάλο κίνητρο, εντελώς αντίθετο με την βαθμολογική θέση που έχουν. Όμως, όπως είχα πει και λίγες μέρες πριν, όλες οι ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικούς στόχους, έχουν ποιότητα, καλούς προπονητές, καλούς παίκτες και διάθεση να παίζουν. Επίσης, επέστρεψαν και κάποιοι τραυματίες και παίζουν πλέον πολύ καλά. Είναι αυταπόδεικτο, κέρδισαν την Ρεάλ εύκολα εκεί, κέρδισαν και την Μπαρτσελόνα, οπότε καταλαβαίνετε το μέγεθος της δυσκολίας του παιχνιδιού» ήταν η σχετική τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού»

Για το αν θεωρεί πως το timing είναι καλό: «Όχι δεν θεωρώ πως είναι καλό, γιατί πάντα τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα. Όμως, εμείς έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας και από αυτά πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το πρώτο. Προσπαθώ να πείσω τους πάντες πως αυτό είναι το σημαντικό. Από το βίντεο που είδαν οι παίκτες μας κατάλαβαν ότι παίζει πολύ σκληρά η Ζάλγκιρις. Πιέζει πολύ στην άμυνα. Η επιστροφή του Λοβέρν έχει κάνει πιο ορθολογικά τα πράγματα όσον αφορά στο πως παίζουν. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Θα πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα που παίζουν. Αυτό είναι το πρώτο. Αν δεν το κάνεις αυτό, αν πας να παίξεις μόνο με το ταλέντο και με το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, δεν έχεις τύχη. Πρέπει να είσαι στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά την σκληράδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0