Basket Talk

Μέξας: «Φτάσαμε να παίζουμε τρεις με τρεις τις προηγούμενες ημέρες!» (video)

Μέξας: «Φτάσαμε να παίζουμε τρεις με τρεις τις προηγούμενες ημέρες!» (video)
Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ήττα της ομάδας του με 94-65 (12/03) από τον Ολυμπιακό.
Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ηρακλής κατά την προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο προπονητής του «Γηραιού», Κώστας Μέξας, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ήττα της ομάδας του με 94-65 (12/03).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τα παιδιά πάλεψαν αρκετά, ρισκάραμε αρκετά πράγματα λόγω των συνθηκών που ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι.

Μας βοήθησε λίγο και η χαλαρότητα του Ολυμπιακού να μείνουμε κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα οι παίκτες μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν σε όλο το ματς. Κουραστήκαμε στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητα, έβαλε κάποια συνεχόμενα τρίποντα και ξέφυγε.

Ελπίζω κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών που δημιουργήθηκαν να μην μας φέρουν πιο πίσω. Αυτό ήταν το άγχος μου σε όλο το παιχνίδι.

Παλεύουμε για τη σωτηρία μας, δεν ξέρω πόσες νίκες θέλουμε για να σωθούμε. Ελπίζω από Δευτέρα να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα, γιατί είχαμε τέσσερις αρρώστους και δύο παιδιά με COVID-19. Είχαμε πολλές απουσίες όλη την εβδομάδα, φτάσαμε να παίζουμε 3Χ3 τις προηγούμενες ημέρες. Και τα δύο νεαρά παιδιά (σ.σ. Αργυρούλης, Κομνιανίδης) ήρθαν μόλις χθες μαζί μας.

Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0