Basket Talk

Δεκαπέντε λάθη σε έναν αγώνα! Ο Μάικ Χένρι του Ηρακλή διέλυσε το ρεκόρ λαθών!

Δεκαπέντε λάθη σε έναν αγώνα! Ο Μάικ Χένρι του Ηρακλή διέλυσε το ρεκόρ λαθών!
Ένα φοβερό στατιστικό καταγράφηκε στο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, με τον Μάικ Χένρι να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής, «διαλύοντας» το προηγούμενο ρεκόρ...
Πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο ΣΕΦ το βράδυ του Σαββάτου ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα όμως ο νεοφερμένος Αμερικανός του «Γηραιού», Μάικ Χένρι έκανε 15 (ολογράφως: Δεκαπέντε) λάθη στα 33 λεπτά που έμεινε στο παρκέ!

Η (αρνητική) αυτή επίδοση είναι δυστυχώς για τον Χένρι η κορυφαία, δηλαδή η... χειρότερη στην ιστορία της Basket League διαλύοντας μάλιστα το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 11 λάθη και τα είχε κάνει ο Βλαντιμίρ Κρστιτς της Ολύμπια Λάρισας τη σεζόν 2006-7 σε αγώνα εναντίον του Άρη. Συγκεκριμένα κρατούσε από τις 3 Μαϊου 2007 και το ματς της 1ης φάσης των πλέι-οφ στο Αλεξάνδρειο, μεταξύ του γηπεδούχου Άρη και των Λαρισαίων.

Να σημειωθεί, δε, ότι στην ιστορία της Basket League από το 1992-93 και μετά έχουν καταγραφεί συνολικά άλλα έξι ματς με διψήφιο αριθμό λαθών (10) από έναν παίκτη, ποτέ όμως τα 15 του Χένρι!

Γιάννης Ψαράκης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0