Basket Talk

Φοβερή δήλωση Δρακόπουλου: «Παράνομες οι αποφάσεις της ΕΕΑ, θα δικαιωθούμε στο ΑΣΕΑΔ» (video)

Φοβερή δήλωση Δρακόπουλου: «Παράνομες οι αποφάσεις της ΕΕΑ, θα δικαιωθούμε στο ΑΣΕΑΔ» (video)
Με αρκετή... κυνικότητα ο Θεόδωρος Δρακόπουλος απαξίωσε πλήρως την Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού, λέγοντας ότι οι αποφάσεις της είναι παράνομες και η ομάδα του θα δικαωθεί έτσι και αλλιώς στο ΑΣΕΑΔ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεόδωρου Δρακόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ, στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Ηρακλής, μετά την απόφαση για αποβολή του «Γηραιού» από την Basket League:

«Το πρόβλημα που έχουμε νομίζω θα επιλυθεί, θα πάμε στο ΑΣΕΑΔ και θα δικαιωθούμε. Οι αποφάσεις που έχουν πάρει είναι όλες παράνομες. Με πληρωμένο παίκτη δεν μας έδωσαν αδειοδότηση. Άλλες ομάδες χρωστάνε πολλά και σε πολλούς και τους έδωσαν κανονικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με αφήνουν να γίνω πρόεδρος. Είχα μια ποινή που ήταν ουσιαστικά για 9 μήνες με αναστολή οπότε δεν υφίσταται τέτοια ποινή».

«Παρανόμως δεν με έχουν αφήσει να είμαι πρόεδρος. Κινούμαι νομικά εναντίον της επιτροπής και δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να υπάρχει. Τις επόμενες μέρες θα καταθέσω και υπόμνημα. Όλες οι αποφάσεις της είναι παράνομες και θα δικαιωθούμε στο ΑΣΕΑΔ!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0