Basket Talk

Έξι νέα κρούσματα στον Απόλλωνα Πάτρας, προς αναβολή το αυριανό ματς με το Λαύριο

Έξι νέα κρούσματα στον Απόλλωνα Πάτρας, προς αναβολή το αυριανό ματς με το Λαύριο
Ο Απόλλων Πάτρας, με ανακοίνωσή του μέσα από τα σόσιαλ μίντια, ενημέρωσε πως σε εργαστηριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν 6 κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας. 
Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις κρουσμάτων κορονοϊού, από τις ομάδες της Basket League, καθώς μετά τη Λάρισα, και τον Κολοσσό Ρόδου που... νοσούν και τα παιχνίδια τους οδηγήθηκαν σε αναβολή, σειρά πήρε ο Απόλλων Πάτρας, που ανακοίνωσε 6 νέα κρούσματα κορονοϊού (3 παίκτες και 3 μέλη του επιτελείου) και το αυριανό ματς με το Λαύριο, που είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, βρίσκεται στον... αέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών:   

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΚΑΕ Απόλλων Oscar ανακοινώνει, ότι σε έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, έξι ακόμη μέλη της Ομάδας μας, διαγνώστηκαν θετικά. Πρόκειται για τρεις παίκτες και τρία μέλη του επιτελείου. Συνολικά αυτή την εβδομάδα τα κρούσματα ανήλθαν στα 7, τέσσερις παίκτες και τρία μέλη του επιτελείου με συνέπεια να ακολουθηθεί ότι ακριβώς προβλέπεται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Η κατάστασή όλων όσοι «επισκέφτηκε» ο Covid-19 παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας, ενώ παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι αρχές. Η οικογένεια του Συλλόγου εύχεται στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0