Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Αν είχαμε ρεκόρ 11-1 στα εκτός έδρας, θα ήμασταν πρωταθλητές του ΝΒΑ!»

Μπαρτζώκας: «Αν είχαμε ρεκόρ 11-1 στα εκτός έδρας, θα ήμασταν πρωταθλητές του ΝΒΑ!»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, απέδωσε την ήττα της ομάδας του, στην άμυνα αλλά και στα πολλά δύσκολα σουτ που πέτυχαν οι «Γερμανοί» της Άλμπα Βερολίνου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, μετά την ήττα της ομάδας του από την Άμπα Βερολίνου με 90-75:

«Ήμασταν τραγικοί στην άμυνά μας σήμερα, οι παίκτες της Άλμπα είχαν φανταστικά ποσοστά. Σούταραν πολύ καλά από μακριά και πέτυχαν κρίσιμα τρίποντα στο τέλος του χρόνου της επίθεσης. Εμείς από δω και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε την άμυνά μας και αυτό θα μας βελτιώσει».

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Άλμπα, έπαιξε πολύ καλά, είχε καλή ψυχολογία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και έξτρα κίνητρο να μας νικήσει. Εμείς κάναμε ένα πραγματικά πολύ άσχημο παιχνίδι αμυντικά στο 2ο ημίχρονο αφού δεχθήκαμε 53 πόντους. Δεν εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας ούτε στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στην τρανζίσιον άμυνα και συνολικά ήμασταν πολύ μαλθακοί αμυντικά ενώ χάσαμε και τον ρυθμό του αγώνα»

«Η Άλμπα είναι ομάδα όπου οι ψηλοί είναι οι δημιουργοί και έχει τρομερή κίνηση στη μπάλα αλλά εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό της στην άμυνα. Επιθετικά παίξαμε βιαστικά. Εκτελούσαμε στις περισσότερες επιθέσεις με μία πάσα ή και χωρίς πάσα ενώ δεν είχαμε καθόλου παιχνίδι στο τρανζίσιον».

Ενώ για το αν είναι ευχαριστημένος με το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας του, ανέφερε αστειευόμενος: «Αν είχαμε ρεκόρ 11-1 εκτός έδρας θα ήμασταν πρωταθλητές του ΝΒΑ. Είμαστε χαρούμενοι συνολικά από το ρεκόρ μας έως τώρα. Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι και είναι ήδη τεράστιο επίτευγμα το ρεκόρ που έχουμε ήδη πετύχει και μας κρατάει σε θέση πλέι-οφ όπου η ομάδα έχει να παίξει από το 2018. Κάναμε μία κακή εμφάνιση και αυτό είναι όλο. Την περασμένη εβδομάδα νικήσαμε τη Μπάγερν, πιο πριν νικήσαμε τη Μπασκόνια εκτός έδρας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0