Basket Talk

Βεζένκοφ: «Δεν έχουμε δικαίωμα να χάνουμε έδαφος»

Βεζένκοφ: «Δεν έχουμε δικαίωμα να χάνουμε έδαφος»
Στους παράγοντες που έφεραν την ήττα από την Άλμπα στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ
«Δεν είχαμε συνηθίσει ούτε τους εαυτούς μας, ούτε τον κόσμο μας να παίζουμε έτσι και σίγουρα είναι μια εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει ούτε εμάς ούτε τους στόχους μας», ανέφερε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού στο Βερολίνο και εξήγησε τους λόγους που έφεραν την ήττα:

«Δύο πράγματα κάναμε σήμερα πολύ άσχημα και χάσαμε το παιχνίδι. Η άμυνά μας. Όταν τρως 90 πόντους δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Και ο ρυθμός. Η Άλμπα έπαιξε δύο ταχύτητες πάνω από μας. Φάγαμε 15 πόντους στο τρανζίσιον στο πρώτο μέρος και άλλους τόσους στο δεύτερο. Βάζαμε καλάθια και βλέπαμε 4 παίκτες της Άλμπα να είναι μπροστά σε 3-4 δευτερόλεπτα. Ξέχωρα που κάναμε και αρκετά λάθη στην επίθεση. Έκαναν ό,τι ήθελαν. Έδωσαν 25 ασίστ αν δεν κάνω λάθος». 

Στη συνέχεια ο Βούλγαρος φόργουορντ επεσήμανε επανειλημμένως τη στοχοπροσήλωση που υπάρχει και τα ανύπαρκτα περιθώρια για αστοχίες: «Η Άλμπα είναι ομάδα που παίζει γρήγορα. Δεν παίξαμε το μπασκετικό ξύλο που έπρεπε. Δεν ελέγξαμε τίποτα, οπότε δίκαια μας κέρδισαν. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη κι αν θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε στο κεφάλι μας, με αυτές τις εμφανίσεις απλά δε γίνεται. 

Ίσως να πιστέψαμε κάτι περισσότερο. Ίσως να είχαμε κάποιες άλλες βλέψεις ενώ δεν έπρεπε. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να βλέπουμε την Euroleague. Ακόμα και αδιάφορες, εντός εισαγωγικών ομάδες, παίζουν πάρα πολύ καλά και κερδίζουν παιχνίδια, οπότε δεν έχουμε δικαίωμα να χάνουμε έδαφος αν θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0