Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Πάντα προσπαθώ να κερδίζω»

Αντετοκούνμπο: «Πάντα προσπαθώ να κερδίζω»

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στη νίκη επί των Σικάγο Μπουλς και τόνισε πως θέλει πάντα να κερδίζει και κάνει τα πάντα για αυτό.

Στη τεράστια νίκη των Μπακς επί των Σικάγο Μπουλς, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας άσος έκανε το 6ο double-double, χαρίζοντας την επικράτηση στα «ελάφια».

Ο ίδιος έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και τόνισε πως δίνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά είπε: «Ο Χόλιντεϊ ήταν απίστευτος. Δημιούργησε ευκαιρίες, βρήκε τους συμπαίκτες του αλλά στο τέλος έκανε ό,τι κάνει πάντα. Έβαλε τα σουτ, έπαιξε άμυνα και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό. Παίρνει εξαιρετικές αποφάσεις υπό πίεση και είναι τρομερό να έχεις τέτοιον πόιντ γκαρντ. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο.

Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ενεργός γίνεται απέναντι στην αντίπαλη άμυνα. Πρέπει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις αφήνω το ένστικτο μου να με κατευθύνει. Όσοι βέβαια μπήκαν στο ματς έκαναν καλή δουλειά στο να σταματήσουν και να περιορίσουν τα ατού των Μπουλς.

Μετά από κάθε ματς κοιτάω τι έγινε και τις αποφάσεις που πήρα. Αν βρήκα τους συμπαίκτες μου. Ανεξάρτητα με το τι γίνεται προσπαθώ να παίρνω τις καλύτερες αποφάσεις και να είμαι aggressive. Πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι.

Πάντα προσπαθώ να κερδίζω. Κάποιες φορές πρέπει να θυσιάζεσαι για κάποιον συμπαίκτη σου όταν μπορεί να σκοράρει πιο εύκολα. Προσπαθώ να στήνω τα σκριν και να είμαι αθλητικός ώστε να μπορούν οι συμπαίκτες μου να απειλήσουν»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0