Basket Talk

#Calathes_Assists: Νίκος Ζήσης αποκλειστικά στο BN Sports – «Το αξίζει και ας πέρασε τον “αδερφό” μου Βασίλη Σπανούλη!»

#Calathes_Assists: Νίκος Ζήσης αποκλειστικά στο BN Sports – «Το αξίζει και ας πέρασε τον “αδερφό” μου Βασίλη Σπανούλη!»
Λίγα χρόνια πριν έδινε συγχαρητήρια στον “αδερφό” του όπως αποκαλεί τον Βασίλη Σπανούλη όταν ο “Σπαν” ξεπερνούσε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Τώρα ο Νίκος Ζήσης αποθεώνει τον Καλάθη και ας ξεπέρασε τον κουμπάρο του...
Σχετικά Άρθρα

“Θα ήθελα να συγχαρώ τον Νικ για το πολύ μεγάλο επίτευγμα αν και ξεπερνάει τον αδερφικό μου φίλο Βασίλη Σπανούλη. Όμως αυτά τα ρεκόρ είναι για να σπάνε” είπε αποκλειστικά στο BN Sports ο πλέον Τζένεραλ Μάνατζερ της Εθνικής μας ομάδας που καμαρώνει για την ελληνική σχολή των πασέρ.

ζησης_ελληνικο_1.png

“Νομίζω ότι σαν χώρα έχουμε βγάλει σπουδαίους πασέρ και δημιουργούς τα τελευταία χρόνια όπως ο Σπανούλης, ο Παπαλουκάς, ο Διαμαντίδης, ο Σλούκας αλλά ο Νικ είναι ίσως ο πιο αυθεντικός πασέρ” λέει ο Ζήσης που… ξέχασε τον εαυτό του από τη σχετική λίστα. “Ο Νικ έχει μία εκπληκτική ικανότητα στο να βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη και είναι πραγματικά εντυπωσιακό να τον βλέπεις σε διάφορες καταστάσεις του παιχνιδιού αλλά κυρίως στο ανοιχτό γήπεδο και τον αιφνιδιασμό είναι ξεχωριστός ο τρόπος που έχει την ικανότητα να βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη και να δημιουργεί καταστάσεις για τους συμπαίκτες του. Συγχαρητήρια Νικ".

Γιάννης Ψαράκης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0