Basket Talk

Παπαγιάννης: «Το κλίμα στην ομάδα είναι φοβερό, όλοι δίνουν τα πάντα εντός και εκτός παρκέ!»

Παπαγιάννης: «Το κλίμα στην ομάδα είναι φοβερό, όλοι δίνουν τα πάντα εντός και εκτός παρκέ!»
Οι κορυφαίοι της Εθνικής μας, Παπαγιάννης και Αγραβάνης, όπως ήταν αναμενόμενο, εμφανίστηκαν πολύ ευχαριστημένοι, στις δηλώσεις τους μετά τη νίκη επί της Τουρκίας.
Ο πανευτυχής Γιώργος Παπαγιάννης που ήταν καταλυτικός στην νίκη της «επίσημης αγαπημένης» επί της Τουρκίας, δήλωσε μετά το ματς: 

«Δυστυχώς κάποιοι παίκτες δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να παίζουμε στα παράθυρα με την Εθνική. Προσωπικά είχα πει στον εαυτό μου ότι θα τα δώσω όλα για δύο νίκες και χαίρομαι που τα καταφέραμε. Παίξαμε πολύ καλά γιατί κυρίως ήμασταν προετοιμασμένοι από τους προπονητές τόσο αγωνιστικά όσο και για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Η Τουρκία έβαλε δύσκολα σουτ στην 4η περίοδο αλλά δεν πανικοβληθήκαμε».

«Στηρίξαμε το πλάνο και πήραμε τη νίκη, ο Αγραβάνης έπαιξε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση αφού από την αρχή φάνηκε η διάθεση που είχε, ο Σλούκας μοίρασε το παιχνίδι σε όλους, ο Μωραϊτης έπαιξε φοβερή άμυνα στον Λάρκιν και όλοι δώσαμε από κάτι. Το κλίμα στην ομάδα είναι φοβερό, όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό φαίνεται εντός και εκτός παρκέ».


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Δημήτρης Αγραβάνης από την πλευρά του ανέφερε:

«Δείξαμε αποφασιστικότητα όταν η Τουρκία μείωσε στο καλάθι. Από την αρχή ακόμη και όταν αστοχούσαμε δεν μας ένοιαζε. Όταν δε, η Τουρκία μείωσε φάνηκε η κλάση της ομάδας και των παικτών. Δεν αγχωθήκαμε καθόλου και πήραμε μία μεγάλη νίκη βγάζοντας ενέργεια». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0