Basket Talk

Μανωλόπουλος: «Μεγάλη νίκη, ελέγξαμε το ρυθμό και παίξαμε με καρδιά!»

Μανωλόπουλος: «Μεγάλη νίκη, ελέγξαμε το ρυθμό και παίξαμε με καρδιά!»
Πολύ ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από την προσπάθεια των παικτών του, που έφεραν τη μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής, μετά τον αγώνα στο Σινάν Ερντέμ και την σπουδαία νική με 67-76:

«Ελέγξαμε τον ρυθμό και το σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πρέπει να πω ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και κυρίως τους παίκτες που έπαιξαν με καρδιά και ακολούθησαν το πλάνο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς αφού ακόμη και όταν προηγηθήκαμε με μεγάλη διαφορά η Τουρκία επέστρεψε αφού έβαλε τα μεγάλα σουτ. Όμως καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του, χαρακτήρισε φοβερή την ατμόσφαιρα στο Σινάν Ερντέμ και έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

«Όλος ο κόσμος και στην Ελλάδα και στην Τουρκία είδε πως πρέπει να είναι τα σπορ, πως πρέπει να είναι ο κόσμος γενικότερα... Πιστέψαμε στη νίκη, μείναμε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσαμε το πλάνο απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως η Τουρκία. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας, βγάλαμε όμορφες φάσεις και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0