Basket Talk

ΤΣΣΚΑ: Έφυγαν Σενγκέλια και Λούντμπεργκ, ακολουθούν Γκριγκόνις και Φόγκτμαν!

ΤΣΣΚΑ: Έφυγαν Σενγκέλια και Λούντμπεργκ, ακολουθούν Γκριγκόνις και Φόγκτμαν!
Τέσσερις αποχωρήσεις παικτών από την ΤΣΣΚΑ. Τι αναφέρει στην επίσημη τοποθέτησή της η ομάδα. 
Το γαϊτανάκι των αποχωρήσεων από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε με τον Τορνκίκε Σενγκέλια και τον Ίφε Λούντμπεργκ, ενώ θα ακολουθήσουν οι Μάριους Γκριγκόνις και Γιοχάνες Φόγκτμαν, όπως ενημέρωσε με επίσημη τοποθέτησή της η ρωσική ομάδα! 

«Για προσωπικούς που σχετίζονται με την τρέχουσα κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, καθώς και τις πιθανές συνέπειές της, οι Τορνίκε Σενγκέλια και Ίφε Λούντμπεργκ απόχώρησαν από την ΤΣΣΚΑ. Στο προσεχές μέλος, ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Ίφε Λούντμπεργκ θα επιστρέψουν επίσης στις πατρίδες τους.  Οι κινήσεις των παικτών αποτελούν παραβίαση των όρων που υπάρχουν στα συμβόλαιά τους και τους κανονισμούς, αλλά το κλαμπ διαχειρίζεται την προσωπική κατάσταση του καθενός με κατανόηση. Η κατάσταση των συμφωνιών κάθε παίκτη θα επιλυθεί όταν η πολιτική και η αθλητική κατάσταση στην Ευρώπη επιστρέψει σε κανονικές συνθήκες.


Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και προπονητές της ΤΣΣΚΑ συνεχίζουν την προετοιμασία για τα επόμενα ματς, σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμα. Η ομάδα παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης, επικεντρώνεται στις αποφάσεις των κυβερνητικών οργανισμών και των τουρνουά, στα οποία συμμετέχει η ομάδα
», ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0