Basket Talk

Φεύγει λόγω πολέμου από την ΤΣΣΚΑ ο Σενγκέλια!

Φεύγει λόγω πολέμου από την ΤΣΣΚΑ ο Σενγκέλια!

«Δεν μπορώ να συνεχίζω να παίζω στην ομάδα που υποστηρίζει τον ρωσικό στρατό», φαίνεται να δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του ο Τόρνικε Σενγκέλια, που αποχωρεί από την ομάδα της ΤΣΣΚΑ!

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Τόρνικε Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό να παίρνει την απόφαση αυτή έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μπορεί ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι 18 ομάδες της Euroleague να αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά η διοργάνωση, με την προϋπόθεση οι εντός έδρας αγώνες των τριών ρωσικών κλαμπ, ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ούνικς, να γίνονται από εδώ και στο εξής σε ουδέτερη έδρα, εκτός ρωσικού εδάφους, όμως κάποιοι συνέχισαν να αντιδρούν.

Ένας εξ'αυτών ο Γεωργιανός φόργουορντ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος θέλει να διακόψει το συμβόλαιό του με το κλαμπ και να αποχωρήσει άμεσα από την Ρωσία, με προορισμό την Ισπανία, όπου και εξακολουθεί να διαμένει η οικογένειά του, αφού προηγουμένως και επί σειρά ετών, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπασκόνια. 

Μερικές ώρες νωρίτερα, ο Τόκο είχε άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του στον λογαριασμό του στο Facebook, βάζοντας την ουκρανική σημαία με λεζάντα: «Προσευχόμαστε για την Ουκρανία! Μείνετε δυνατοί!», προϊδεάζοντας άπαντες για την αντίθεσή του στη ρωσική εισβολή. 



Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Σενγκέλια με την ΤΣΣΚΑ είχε ισχύ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ως εκ τούτου υπάρχουν κάποιες ρήτρες που είναι δύσκολο να σπάσουν. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0