Basket Talk

Λιόλιος: «Είμαστε σε διαδικασία αλλαγών»

Λιόλιος: «Είμαστε σε διαδικασία αλλαγών»
Ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή στην Εθνική Ομάδα. Τι ανέφερε επ΄αυτού ο πρόεδρος της ΕΟΚ
Υπό το βλέμμα του νέου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, διεξήχθη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων η αναμέτρηση Ελλάδας - Τουρκίας για τα προκριματικά «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Λίγο πριν το τζάμπολ, ο κ. Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την «επίσημη αγαπημένη» στο Ευρωμπάσκετ, το Σεπτέμβιο του 2022 και για το αν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Δημήτρη Ιτούδη. 

Αναλυτικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανέφερε: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αυριανή ημέρα της Εθνικής. Πρέπει να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις, πολύ πιο προσεκτικές. Είμαστε σε διαδικασία αλλαγών και εμείς αθόρυβα από την πλευρά μας. Πιστέψτε με, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα βήματα μας πρέπει να γίνουν με σιγουριά, ασφάλεια και για το καλό της Εθνικής».

Για το τον Ιτούδη και αν διαφοροποιείται η κατάσταση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία:«Νομίζω αυτά που έγιναν χθες αλλάζουν το τοπίο στην Ευρώπη. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, με σύνεση. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον προπονητή της Εθνικής σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».

Για το αν υπάρχει εναλλακτική όσον αφορά τον προπονητή: «Όλα αυτά τα πλάνα είναι πολλαπλές επιλογές που μπορούμε να έχουμε την κατάλληλη στιγμή. Ο χρόνος παίζει τον ρόλο του. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που είναι ευέλικτοι είναι και πετυχημένοι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0