Basket Talk

Ζαλγκίρις Κάουνας: «Δεν παίζουμε στην Ρωσία – προτείνουμε σε όλους στην Euroleague να κάνουν το ίδιο»!

Ζαλγκίρις Κάουνας: «Δεν παίζουμε στην Ρωσία – προτείνουμε σε όλους στην Euroleague να κάνουν το ίδιο»!

Επίσημη είναι η θέση της Ζαλγκίρις Κάουνας για την συνέχεια της Euroleague και για τις αναμετρήσεις τους σε ρωσικό έδαφος, με την ομάδα να ανακοινώνει πως δεν θα δώσει κανένα ματς στην Ρωσία από εδώ και πέρα, προτείνοντας και στους υπολοίπους να κάνουν το ίδιο.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε σαφής την θέση της, ως προς τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία, λέγοντας πως δεν θα αγωνιστεί στην Ρωσία για το υπόλοιπο της Euroleague, προτείνοντας και στις υπόλοιπες ομάδες να πράξουν κάτι ανάλογο.

Συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωσή της επισήμανε:

«Όπως έχουμε ανακοινώσει, έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες με την Euroleague για την κατάσταση. Αν και η διοργανώτρια αρχή θα συζητήσει όλα τα θέματα σε συνεδρίαση αύριο το απόγευμα, αποφασίσαμε ότι μια τέτοια απάντηση είναι πολύ αργή και έχουμε ήδη πάρει μια απόφαση.

Η Ζαλγκίρις δεν θα πάει στη Ρωσία, όπου πρέπει να διεξαχθούν δύο αγώνες κανονικής περιόδου. Θα μιλήσουμε με τους δυτικοευρωπαϊκούς συλλόγους που αγωνίζονται στην Euroleague για να πάρουμε κοινή απόφαση όχι μόνο να μην παιχτεί ο αγώνας στη Ρωσία, αλλά και να μποϊκοτάρουμε τον αγώνα με όλες τις ρωσικές ομάδες»


Υπενθυμίζεται πως η Ζαλγκίρις είχε δύο αναμετρήσεις επί ρωσικού εδάφους, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 25/3 και με την Ζενίτ στις 8 Απριλίου!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0