Basket Talk

Ολυμπιακός: Ευχές στον Μουσταφά Φαλ, που έσβησε 30 κεράκια! (video)

Ολυμπιακός: Ευχές στον Μουσταφά Φαλ, που έσβησε 30 κεράκια! (video)
Εορταστικό το κλίμα στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων», με τον εορτάζοντα Μουσταφά Φαλ να δέχεται τις ευχές των συμπαικτών του για τα γενέθλιά του! 
Θερμές ευχές στα social media από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, στον Μουσταφά Φαλ που έχει γενέθλια και κλείνει τα 30. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» του ευχήθηκαν, να καταφέρει οτιδήποτε και αν έχει θελήσει πιο πολύ στη ζωή του, ακριβώς όπως το έχει ονειρευτεί! 
Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εορταστικό, με τους συμπαίκτες του Γάλλου ψηλού να του «εμφανίζουν» τούρτα με 30 κεράκια και να του τραγουδούν το γνωστό «άσμα» των γενεθλίων στα Γαλλικά Αξίζει να σημειωθεί ότι γενικότερα ο σέντερ του Ολυμπιακού, διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ενώ και εξωαγωνιστικά έχει αφομοιωθεί πλήρως στο κλίμα και τη νοοτροπία της Ολυμπιακής «οικογένειας», με χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιστατικό με την προ 3μήνου απουσία του από το ματς με το Περιστέρι, με τον αρχηγό Γιώργο Πρίντεζη να τον... βαπτίζει «κροκόδειλο» και να ακολουθεί ένας χαμός!  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουν... φουντώσει οι συζητήσεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2025! 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0