Basket Talk

Μεταφέρθηκε το καλοκαίρι το Ουκρανία vs Ισπανία - Δεν ταξιδεύει στη Λευκορωσία η Βρετανία

Μεταφέρθηκε το καλοκαίρι το Ουκρανία vs Ισπανία - Δεν ταξιδεύει στη Λευκορωσία η Βρετανία
Μετ'εμποδίων θα γίνουν τα «παράθυρα» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023
Πολλά προβλήματα δημιουργεί στη διεξαγωγή των «παραθύρων» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Ως εκ τούτου, η Παγκόσμια Ομοσπονδία, για λόγους ασφαλείας, αποφάσισε να μεταφέρει τον αγώνα της Εθνικής Ουκρανίας με την Εθνική Ισπανίας, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο Κίεβο. Το εν λόγω παιχνίδι αναμένεται να λάβει χώρα στο πλαίσιο του τρίτου «παραθύρου», δηλαδή τον προσεχή Ιούνιο ή Ιούλιο. Αντίθετα, το Game 3 του Ομίλου G', που θα έχει οικοδέσποινα την Ισπανία και φιλοξενούμενη την Ουκρανία θα γίνει κανονικά στις 24 Φεβρουαρίου στην Κόρδοβα, βάσει του αρχικού προγραμματισμού. 

Επιπροσθέτως, η Μεγάλη Βρετανία, φοβούμενη το τεταμένο κλίμα στην ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε αυτοβούλως να μην ταξιδέψει στο Μινσκ για το τρίτο παιχνίδι του Ομίλου B', στον οποία υπάγεται και η Εθνική Ελλάδας, κόντρα στη Λευκορωσία. Η FIBA δεν έχει ανακοινώσει, τουλάχιστον για την ώρα, την αναβολή ή μεταφορά της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά αναμένεται να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι μέχρι αύριο (23/02). 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0