Basket Talk

Σίλβερ για Λεμπρόν: «Κάποια στιγμή ένας παίκτης θα πάρει την ηγεσία του ΝΒΑ»

Σίλβερ για Λεμπρόν: «Κάποια στιγμή ένας παίκτης θα πάρει την ηγεσία του ΝΒΑ»

Ο κομισάριος του ΝΒΑ τόνισε πως ο Λεμπρόν Τζέιμς θα μπορούσε να αποτελέσει τον διάδοχό του όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σε δηλώσεις του στο «Yahoo/Sports» ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, μίλησε για το ποιος θα μπορούσε να γίνει ο διάδοχος της θέσης του. Μάλιστα αναφέρθηκε στο όνομα του Λεμπρόν Τζέιμς, τονίζοντας πως θα μπορούσε να αναλάβει τις ευθύνες αυτού του πόστου.   

«Θέλω να είναι απολύτως σαφής. Δεν είμαι προετοιμασμένος να συζητήσω για τη μετά Λεμπρόν εποχή. Και δεν πιστεύω πως συμβαίνει αυτό επειδή βρίσκομαι σε άρνηση. Κέρδισε ένα πρωτάθλημα πριν από διάστημα μικρότερο του ενάμισι χρόνου. Από τη δική μου θέση βλέπω έναν Λεμπρόν να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο της λίγκας.

Κάποια στιγμή ένας νέος παίκτης θα αναδειχτεί για να πάρει την ηγεσία της λίγκας. Φαίνεται πως πάντα έτσι συμβαίνει. Απλά δεν είναι προετοιμασμένος, ούτε στο ελάχιστο, να αρχίσω να σκέφτομαι το ΝΒΑ χωρίς τον Λεμπρόν, επειδή αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο αφοσιωμένος όπως πάντα σε αυτήν συνολικά», είπε συγκεκριμένα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0