Basket Talk

Ο Αντετοκούνμπο και ο Τζόρνταν! MVP και GOAT στην ίδια σκηνή

Ο Αντετοκούνμπο και ο Τζόρνταν! MVP και GOAT στην ίδια σκηνή

Ελάτε, πείτε την αλήθεια. Μία μικρή ανατριχίλα διαπέρασε το σώμα σας βλέποντας τη φωτό του MVP και πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο στην χειραψία του με τον GOAT, τον ένα και μοναδικό Μάικλ Τζόρνταν

Όλα γίνονται τόσο γρήγορα και τόσο εντυπωσιακά για τον Greek Freak. Πότε βρισκόταν στα Σεπόλια άγνωστος μεταξύ αγνώστων, πότε πήγε στο ΝΒΑ, πότε έγινε MVP και μετά πρωταθλητής και πότε μοιράστηκε την ίδια σκηνή με την αυτού μεγαλειότητα τον Μάικλ Τζόρνταν.

2_121.jpg

Ο Giannis ήταν εκεί. Επιλεγμένος από τους ειδικούς ως μέλος της κορυφαίας 75αδας όλων των εποχών για τα 75 χρόνια ζωής του ΝΒΑ. Οι 75 εκλεκτοί που έχουν περάσει πλέον στην αιωνιότητα βρέθηκαν στο παλκοσένικο του All Star Weekend στο Κλίβελαντ και αποθεώθηκαν από το κοινό αφού πριν χαιρετήθηκαν μεταξύ τους.

oloi.jpg

Σε μία από τις χειραψίες ο Αντετοκούνμπο υπό το βλέμμα μάλιστα του Ντομινίκ Ουίλκινς υπέβαλε τα... σέβη του στον Μάικλ Τζόρνταν με τον GOAT να τον κοιτάει με θαυμασμό!

1_125.jpg

Αυτή η χειραψία του Αντετοκούνμπο με τον Air θα έχει πλέον περίοπτη θέση στο φωτογραφικό άλμπουμ του “παιδιού από τα Σεπόλια”. “Είπαν το όνομα μου ανάμεσα στους 75. Έκανα χειραψίες με όλους αυτούς τους θρύλους. Ήταν κάτι φοβερό και βούρκωσα στη σκηνή. Και αυτό γιατί υποτίθεται ότι δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ. Να είμαι ανάμεσα σε όλους αυτούς. Είναι τρελό” δήλωνε λίγη ώρα αργότερα φανερά συγκινημένος ο Γιάννης της Ελλάδας.


Ο Γιάνναρος της Ελλάδας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0