Basket Talk

Λιόλιος: «Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που είδαμε εδώ, έχουμε ακόμα δρόμο»

Λιόλιος: «Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που είδαμε εδώ, έχουμε ακόμα δρόμο»
Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε για τη διοργάνωση του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, που μόλις ολοκληρώθηκε, αλλά και για τα επόμενα βήματα της Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης, στον απόηχο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που βρήκε μεγάλο νικητή τον Ολυμπιακό

«Καταρχάς πρέπει να ευχαριστήσω τις ομάδες, γιατί σε αυτές οφείλεται η ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Αν δεν υιοθετήσουν πρώτες οι ομάδες το σλόγκαν "δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή", δεν θα γινόταν πραγματική γιορτή. Ήταν ένα Final Four, με άψογη οργάνωση και σωστά μέτρα ασφαλείας, που άφησαν τον "υγιή" φίλαθλο να πανηγυρίσει. Είδαμε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων να κάθονται δίπλα - δίπλα». 

Για τα επόμενα βήματα και τον στόχο του χρόνου να έχουμε Final 8: «Το πρώτο βήμα της νέας εποχής, έδωσε ένα δείγμα άκρως θετικό. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, αυτή που είδαμε εδώ, σήμερα και αυτή θέλουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και προχωράμε μπροστά. Έχουμε πάρα πολλά βήματα να κάνουμε ακόμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Κάνουμε ακόμα λάθη και υπάρχουν ανεπάρκειες». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0