Basket Talk

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: Δικαιωμένοι για το «μέχρι τέλους» (video)

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: Δικαιωμένοι για το «μέχρι τέλους» (video)

Μέσα σε ατμόσφαιρα πανηγυρισμών οι Αφοι Αγγελόπουλοι μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ, εκδηλώνοντας την ικανοποίηση τους για τις αποφάσεις που έλαβαν κατά το παρελθόν, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και το πάρτι που στήθηκε στα «Δύο Αοράκια» οι Αφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ αφήνοντας αιχμές για τα παλαιότερα χρόνια της διοίκησης της ΕΟΚ. Επίσης ο Γιώργος Αγγελόπουλος επεσήμανε πως η απόφαση τους να κρατήσουν το «μέχρι τέλους» ήταν η καλύτερη επιλογή στην ζωή τους. Όλα αυτά μετά από ένα σύντομο σχόλιο του Τόμας Ουόκαπ.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος

«Είναι ένας τίτλος, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένας απίστευτος τελικός. Παίχτηκε στα ίσια. Είναι ο πρώτος τίτλος μιας νέας εποχής για το ελληνικό μπάσκετ, αυτό είναι το καλό. Έχει πολλούς συμβολισμούς ο σημερινός τίτλος.

Εμείς κάναμε την αρχή. Έχουμε καινούρια ομοσπονδία, καινούριο πρόεδρο, έχουμε Final Four, με υγιή ατμόσφαιρα και κόσμο όλων των φιλάθλων. Είναι πρωτοφανή πράγματα».

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Είναι πολλά τα χρόνια που προσπαθούμε στον Ολυμπιακό. Ζούμε μεγάλες στιγμές, κατακτήσαμε αυτό που αξίζαμε. Όλοι ξέρουμε πως θα έπρεπε να έχουμε πάρει και άλλους τίτλους στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή είναι χαράς και πανηγυρισμών. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλη την ομάδα».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος με τις αποφάσεις που έχουν πάρει στο διοικητικό κομμάτι

«Ναι, αν αναφέρεσαι στο “μέχρι τέλους”, νομίζω ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μας. Όλος ο κόσμος μας αγκάλιασε και μας στήριξε».

Τόμας Ουόκαπ

«Δεν είναι εύκολοι οι τίτλοι για να τους κερδίσεις, χρειάζεται πολύ δουλειά. Αλλά το καταφέραμε. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Παλεύουμε για τους τίτλους, πετύχαμε τον πρώτο της χρονιάς και έτσι ακριβώς πρέπει να συνεχίσουμε»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0