Basket Talk

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Σε τέτοια ματς δεν μετράει το ταλέντο αλλά η πνευματική προσέγγιση και ετοιμότητα»

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Σε τέτοια ματς δεν μετράει το ταλέντο αλλά η πνευματική προσέγγιση και ετοιμότητα»

Ξεκάθαρος πως οι δύο φιναλίστ γνωρίζονται πολύ καλά και ότι η πνευματική ετοιμότητα θα κρίνει τον τελικό δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτού του αγώνα για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν να κάνουν με την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων ή με το ταλέντο αλλά με τη συγκεκριμένη μέρα που θα βρεθούν και κυρίως την προσέγγιση και την ετοιμότητά τους πνευματικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όσο περισσότεροι παίκτες παίξουν καλά θα βοηθήσει αυτό την ομάδα να νικήσει. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε τι περιμένει ο Παναθηναϊκός από εμάς. Το ζητούμενο είναι να πηγαίνεις με πάθος σε κάθε μπάλα και να μην προσπαθείς να γίνεις ήρωας αλλά να γίνει ομαδική προσπάθεια».

Τέλος, αναφερόμενος στην προσθήκη του Στεφάν Γιόβιτς για τον Παναθηναϊκό είπε πως «είναι ένας ποιοτικός παίκτης που όλοι γνωρίζουμε το ταλέντο του. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση επειδή απουσίαζε από καιρό στους αγώνες, όμως θα βρεθεί κάποια στιγμή και ελπίζω να μην είναι στον τελικό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0