Basket Talk

Παπανικολάου: «Θέλουμε διακαώς τον πρώτο τίτλο της σεζόν»

Παπανικολάου: «Θέλουμε διακαώς τον πρώτο τίτλο της σεζόν»
Όσα ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 
Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια», ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έκανε λόγο για ένα «περίεργο παιχνίδι» κόντρα στην «Ένωση».

Αναλυτικά ο διεθνής φόργουρντ ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Προσπάθησαν να παίξουν με το μυαλό μας με τρικ. Το κατάφεραν στην αρχή. Στην τέταρτη περίοδο δώσαμε ευκαιρία στην ΑΕΚ να επιστρέψει. Ήταν ημιτελικός με όλη τη σημασία.

Η ΑΕΚ προσπαάθησε να εκμεταλλευτεί με το αργό τέμπο την έλλειψη κάποιων βασικών παικτών της και να κατεβάσει και το δικό μας τέμπο, ενώ εμάς μας αρέσει το τρανζίσιον. Εμείς λανθασμένα αντί να πιέσουμε στην άμυνα, ακολουθήσαμε τον ρυθμό της ΑΕΚ. Στην τέταρτη περίοδο, έβαλαν και 2 σουτ παραπάνω. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που χαλαρώνει. Όταν μπήκαμε όμως στο ρυθμό του αντιπάλου, χάσαμε φάσεις στην άμυνα, δεν είχαμε ρυθμό στην επίθεση. Προσωπικότητες της ομάδας μίλησαν και νικήσαμε το παιχνίδι. Ένα ματς είναι. Δεν έχει σημασία τι έγινε πριν στη σεζόν.

Είναι  ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, είναι πάρα πολύ σημαντικός και τον θέλουμε διακαώς!».

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0