Basket Talk

Δέδας: «Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς Σλούκα, Ντόρσεϊ, Λαρετζάκη και ΜακΚίσικ θα κερδίζαμε εμείς!»

Δέδας: «Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς Σλούκα, Ντόρσεϊ, Λαρετζάκη και ΜακΚίσικ θα κερδίζαμε εμείς!»

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Στέφανος Δέδας, μίλησε στις κάμερες της ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης στον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε ο «Δικέφαλος» όσον αναφορά τις απουσίες και στάθηκε στο γεγονός πως έβαλαν δύσκολο στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα:
«Ήρθαμε εδώ να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, με στρατηγική και αυταπάρνηση. Είναι ακριβώς αυτό που υποσχέθηκα στον κόσμο της ΑΕΚ. Για να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να κερδίσουμε, θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο εύστοχοι, στο σημείο που γυρίζαμε το παιχνίδι. Είναι ακόμα μια δύσκολη μέρα για εμάς. Τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολη διαδικασία για μένα και για το σταφ, ωστόσο σήμερα το διασκεδάσαμε. Παίξαμε ομαδικά, βγάλαμε ωραία “plays” στο τέλος του παιχνιδιού. Βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό και πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία».

Για την τακτική που ακολούθησε: «Ξέραμε πως αν είμαστε κοντά στο σκορ, ο Ολυμπιακός θα προσαρμοστεί στο δικό μας πλάνο. Πήγαμε το ματς εκεί ακριβώς που θέλαμε. Δεν σας κρύβω είχαμε στοχεύσει να σκοράρει ο Φλιώνης σε αυτό το ματς, με τα ένας εναντίων ενός, που μας έλειψε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Φυσικά βγάλανε κάποια “plays” ποιότητας σε όλα τα λάθη που κάναμε. Βρήκανε κάποια ελεύθερα σουτ στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Ωστόσο η γενική εικόνα ήταν καλή, βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, είδαμε Έλληνες παίκτες με καλή απόδοση από την πλευρά μας. Περιμένουμε τη διακοπή, να γυρίσουνε όσο δυνατόν περισσότερα πρόσωπα για να μπορούμε να παίξουμε διπλό στην προπόνηση. Αυτή τη στιγμή παίζει ο Μπατής στο διπλό. Έχουμε λίγο πρόβλημα. Θα το φτιάξουμε και αυτό έχουμε τέσσερίς μήνες ακόμη. Θα δούμε και μια καλή έκδοση της ΑΕΚ όπως θέλει όλος ο κόσμος».

Για τον Κιθ Λανκφορντ: «Δεν είναι σε κατάσταση ακόμα να αγωνιστεί. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Η διακοπή βοηθάει σε μεγάλο βαθμό, ώστε να βρει σιγά σιγά τα πατήματα του. Είναι μεγάλης ηλικίας, αλλά έχει καλό χαρακτήρα, έχει θέληση, ήρθε αποφασισμένος. Νομίζω ο χρόνος κυλάει υπέρ του και υπέρ μας σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που περιμένουμε. Έχουμε τον Ανγκόλα, τον Παππά, τον Ράουτινς. Ουσιαστικά σήμερα μας λείπανε τέσσερα σούτινγκ γκαρντ. Με όλο το σεβασμό, αν ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς το Σλούκα, το Ντόρσεϊ, το Λαρετζάκη και τον ΜακΚίσικ νομίζω θα κερδίζαμε εμείς. Είμαστε άτυχοι και είναι δύσκολη η θέση μας. Πάμε δυνατά στα παράθυρα, να παρουσιάσουμε μια καλή ΑΕΚ και ποιοτικά, γιατί χαρακτήρα δείχνουμε. Να παίξουμε λίγο καλύτερο μπάσκετ».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0