Basket Talk

Μέικον: «Θρύλος ο Διαμαντίδης, μείναμε συγκεντρωμένοι»

Μέικον: «Θρύλος ο Διαμαντίδης, μείναμε συγκεντρωμένοι»

Ο Νταρίλ Μέικον μίλησε στις κάμερες της ΕΡΤ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Προμηθέα 85-68 και βρίσκεται στον τελικό του Final Four αναμένοντας τον αντίπαλο του από το ζευγάρι Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Ο Νταρίλ Μέικον μίλησε για την νικηφόρα αναμέτρηση της ομάδας του, για τα λάθη που έκαναν και τα λόγια που του είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταρίλ Μέικον:

«Είναι ένα τρομερό συναίσθημα να πηγαίνεις στον τελικό. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας στο παιχνίδι, αλλά συνεχίσαμε να δουλεύουμε και επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου και μείναμε συγκεντρωμένοι»

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδα του: «Κάθε ματς είναι δύσκολο και πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό έπαιξε καλά ο Προμηθέας στο πρώτο ημίχρονο και είπαμε στα αποδυτήρια να επιστρέψουμε και να είμαστε σκληροί και δυνατοί. Είμαστε πού χαρούμενοι που φτάσαμε στη νίκη»

Για τα 3 φάουλ που έκανε νωρίς: «Έπρεπε να συγκεντρωθώ και οι συμπαίκτες μου, όπως πάντα με βοήθησαν σε αυτό»

Για τις συμβουλές του Διαμαντίδη: «Απλά μου είπε να συνεχίσω και να παίζω και να παραμείνω συγκεντρωμένος. Είναι ένα θρύλος του μπάσκετ και λατρεύω να ακούω συμβουλές από εκείνον. Κατάφερε να φτάσω στο επίπεδο που θέλω κι εγώ να φτάσω. Προσπαθεί να με κρατάει ενεργό».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0