Basket Talk

Ζούρος: «Δεν είχαμε κάνει προπόνηση»

Ζούρος: «Δεν είχαμε κάνει προπόνηση»

Ο Προμηθέας αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκού με 85-68 στον ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και μίλησε στη συνέντευξη τύπου!

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε στην συνέντευξη τύπου, μετά τον αποκλεισμό του Προμηθέα από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις δυσκολίες τις οποίες έχει αντιμετωπίσει η ομάδα του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και ειδικά για τις συνθήκες που παρατάχθηκε στο Κύπελλο.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, ήρθαμε χωρίς προπόνηση εδώ, αφού ουσιαστικά μετά το παιχνίδι της Προύσας δεν κάναμε προπόνηση. Δύο παίκτες έπαιξαν ηρωικά μετά από κορωνοϊό, με πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό και χωρίς δυνάμεις. Η ομάδα πάλεψε, ήταν συγκεντρωμένη όσο μπορούσε, αλλά κάποια στιγμή σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις και αυτό οδηγεί σε λάθος επιλογές.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για τη διοργάνωση του Final Four και εύχομαι να γίνουν δύο ακόμη καλά παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Προμηθέα γιατί για μία ακόμη σεζόν έφτασε τόσο μακριά στο Κύπελλο, μετά τους δύο τελικούς συμμετέχοντας φέτος και στο Final Four»

Μετά τον Έλληνα τεχνικό σειρά είχε ο γκαρντ του Προμηθέα, Κέντρικ Ρέι, ο οποίος σημείωσε: 
«Παίξαμε με πολλή ενέργεια στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια έπαιξε ρόλο η κόπωση. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν»
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0