Basket Talk

Εκκένωση γηπέδου στο Final-8 στην Τουρκία – Σφοδρές συμπλοκές οπαδών πριν το τζάμπολ του ημιτελικού! (video)

Εκκένωση γηπέδου στο Final-8 στην Τουρκία – Σφοδρές συμπλοκές οπαδών πριν το τζάμπολ του ημιτελικού!  (video)

Λίγο πριν την έναρξη των ημιτελικών του Final-8, με το ένα ζευγάρι να είναι η Φενέρμπαχτσε και η Γαλατάσαραϊ, οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν συγκρούσεις σώμα με σώμα εκτός γηπέδου και στη συνέχεια οι εντάσεις μεταφέρθηκαν εντός! 

Στην Προύσα… χτυπάει η καρδιά του Final-8 στην Τουρκία με το θεσμό να βρίσκεται στην φάση των ημιτελικών. Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Γαλατάσαραϊ, ενώ το δεύτερο ζευγάρι είναι η Αναντολού Εφές και η Νταρουσάφακα.

Από τον ημιτελικό δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, με τους οπαδούς των δύο ομάδων προχωρούν σε... εθχροπραξίες και συμπλοκές εκτός γηπέδου, ενώ η πολεμική ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε και εντός γηπέδου.

Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά, αλλά η κατάσταση παρέμεινε… ηλεκτρισμένη. Μετά από τέσσερις παρατηρήσεις των διαιτητών και ενώ ο ημιτελικός βρισκόταν στην 3η περίοδο, οι διαιτητές μετά από τέσσερις παρατηρήσεις που έκαναν διέκοψαν το παιχνίδι και έδωσαν εντολή εκκένωσης του γηπέδου!

Στην πλατεία της Προύσας λίγο πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού (Φενέρμπαχτσε-Γαλατάσαραϊ) οι οπαδοί των δύο ομάδων, την μετέτρεψαν σε… πεδίο μάχης, με συμπλοκές σώμα με σώμα και ανθρωπόκυνηγητό. Από την σύγκρουση αυτή προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα μαγαζιά πέριξ της πλατείας, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να ηρεμεί την τεταμένη ατμόσφαιρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0