Basket Talk

Mundo Deportivo: Η Ρεάλ συμφώνησε με τον Λάρκιν

Mundo Deportivo: Η Ρεάλ συμφώνησε με τον Λάρκιν
Βόμβα με τον Σέιν Λάρκιν είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης!
Τον Σέιν Λάρκιν ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo

Προφανώς και δε μιλάμε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού σε αυτή την περίπτωση ο Αμερικανός γκαρντ δε θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague με τη «βασίλισσα», αφού έχει παρέλθει η σχετική προθεσμία μεταγραφών μεταξύ ομάδων της διοργάνωσης. 

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, η Ρεάλ έχει έρθει σε συμφωνία με τον περσινό πρωταθλητή της Euroleague, αφού το συμβόλαιό του με την Αναντολού Εφές λήγει σε μερικούς μήνες, εχώ βρίσκεται και σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπασκόνια. Θα αναρωτιέστε τι σχέση έχουν οι Βάσκοι με την εν λόγω υπόθεση. 

Ο Λάρκιν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπασκόνια τη σεζόν 2016-17 και ως εκ τούτου εκείνη διατηρεί τα δικαιώματά του στο ισπανικό πρωτάθλημα, το περίφημο tanteo, όπως ονομάζεται η εν λόγω ρήτρα που ισχύει στη χώρα. Τα οικονομικά των Βάσκων δε θα μπορούν σε καμία περίπτωση να σηκώσουν το παχυλό συμβόλαιο του βραχύσωμου περιφερειακού, για αυτό και οι Μαδριλένοι, που έχουν μεγαλύτερη άνεση, προτίθενται να δαπανήσουν ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του από τη Μπασκόνια

Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν φυσικά μετά το πέρας της σεζόν. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0