Basket Talk

Καστρίτης: «H σημαντικότερη νίκη που κάναμε στη χρονιά»

Καστρίτης: «H σημαντικότερη νίκη που κάναμε στη χρονιά»
Οι δηλώσεις του κόουτς Καστρίτη μετά την εντός έδρας νίκη του Άρη απέναντι στον Ιωνικό. 
Ο Γιάννης Καστρίτης εξήρε τόσο τους παίκτες του, όσο και τους συνεργάτες του για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Άρης κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας, στην 15η αγωνιστική της Basket League. Ακόμα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην απουσία του Τζέιμς Κέλι, τονίζοντας ότι: «Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη, είναι λεπτό το ζήτημα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν ξέρω αν θα ακουστεί περίεργο και πώς θα εκληφθεί αλλά σήμερα ήταν η μεγαλύτερη και σημαντικότερη νίκη που κάναμε στη χρονιά. Ξέρετε πόσο λίγοι έχουμε μείνει. Τη Δευτέρα παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, κανένα παιδί δεν έκανε οικονομία δυνάμεων ίσα-ίσα που μετά από εκείνη την υπερπροσπάθεια, οι ίδιοι προσπάθησαν να προπονηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στην εβδομάδα. Αλλά όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να παίξεις πέντε εναντίον πέντε στην προπόνηση τότε οι συνθήκες είναι ελλιπείς. Κι έτσι παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν τελικός και για τις δύο ομάδες καθώς και ο Ιωνικός έχει τα δικά του θέματα.

Μπορώ να χαρακτηρίσω ένα μικρό θαύμα αυτό που έγινε σήμερα. Είδατε ότι για διάφορους λόγους δεν χρησιμοποιήθηκαν όλα τα παιδιά κι αυτό δίνει αξία στη νίκη. Για να κερδίζει η ομάδα, πολλοί άνθρωποι κάνουν περισσότερη δουλειά και αυτή δεν φαίνεται. Δίνω τα credits στους συνεργάτες μου οι οποίοι προετοιμάζουν τα παιδιά, στον Παναγιώτη Ζάλογγο καθώς για να αντέχουν να παίξουν τόσα λεπτά κάποιοι παίκτες είναι προφανές ότι κάνει καλή δουλειά. Φτάσαμε τις έξι νίκες, ξέρουμε ότι τον Φλεβάρη οι ομάδες ενισχύονται για να παίξουν το τελευταίο του χαρτί κι ελπίζω να επιστρέψουμε υγιείς.

Δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε στόχους γιατί πολλά αναπροσαρμόζονται στη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι σίγουρος ότι όλη η μπασκετική κοινότητα και o κόσμος του Άρη ξέρει να αναγνωρίζει και καταλαβαίνει πότε πραγματικά μάχεται μια ομάδα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0