Basket Talk

All Star Game NBA: Χυλόπιτα Χάρντεν από Ντουράντ, με «βασιλιά» ο Giannis

All Star Game NBA: Χυλόπιτα Χάρντεν από Ντουράντ, με «βασιλιά» ο Giannis

Είχε μπόλικο παρασκήνιο η επιλογή των παικτών από τους δύο αρχηγούς των ομάδων του All Star Game που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο Κλίβελαντ με τον Τζέιμς Χάρντεν να μένει στα... αζήτητα Ντουράντ και ΛεΜπρον!

Οι δύο επικεφαλής στις ψήφους κοινού και ειδικών επέλεξαν σε ζωντανή σύνδεση τους εκλεκτούς τους από τους 22 διαθέσιμους παίκτες. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς όπως αναμενόταν ξεκίνησε πρώτος επιλέγοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για πρώτο του παρτενέρ και μετά από 20 επιλογές έμειναν στη λίστα των διαθέσιμων παικτών ο Γάλλος σέντερ Ρούντι Γκομπέρ και ο Τζέιμς Χάρντεν.

Σειρά να επιλέξει είχε ο μέχρι την Πέμπτη συμπαίκτης του Χάρντεν Κέβιν Ντουράντ ο οποίος άρχισε να... δαγκώνεται και να μασάει τα λόγια του αποφασίζοντας τελικά να επιλέξει τον Γκομπέρ αντί του «μούσια» την ώρα που ο ΛεΜπρον Τζέιμς είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια τόσο από το «άδειασμα» του KD στον Χάρντεν όσο και από τα... νεύρα του που ο Χάρντεν θα κατέληξε αναγκστικά στη δική του ομάδα.

«Επιλέγω τον Γκομπέρ γιατί θέλω κάποιον ψηλό να κοντράρει τον Giannis» δικαιολογήθηκε ενώ χαμογελούσε ο Ντουράντ αλλά προφανώς δεν έπεισε κανέναν.

Όταν, δε, ο Τζέιμς επέλεξε τον Χάρντεν αναγκαστικά ως τελευταία επιλογή αναρωτήθηκε «δεν έχει παίξει τελευταία, είναι υγιής;» για να πάρει την πληρωμένη απάντηση του Τσαρλς Μπάρκλεϊ. «Τώρα που έγινε ανταλλαγή έγινε καλά»...

Ιδού το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

Για την ιστορία η βασική πεντάδα της ομάδας του ΛεΜπρον Τζέιμς θα απαρτίζεται από τον ίδιο, τον Αντετοκούνμπο και τους Κάρι, ΝτεΡόζαν και Γιόκιτς με αναπληρωματικούς τους Ντόντσιτς, Γκάρλαντ, Πολ, Μπάτλερ, Μίτσελ, Βαν Φλιτ και Χάρντεν.

Η ομάδα του Ντουράντ θα έχει βασικούς (απουσία του ίδιου λόγω τραυματισμού) τους Εμπίντ, Μοράντ, Τέιτοιυμ, Ουίγκινς και Γιανγκ και αναπληρωματικούς τους Μπούκερ, Τάουνς ΛαΒιν, Μάρει, Μίντλετον, Μπολ και Γκομπέρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0