Basket Talk

«Ζήλεψε» το συμβόλαιο του Κέβιν Πάνγκος ο Μάικ Τζέιμς και θέλει περισσότερα λεφτά

«Ζήλεψε» το συμβόλαιο του Κέβιν Πάνγκος ο Μάικ Τζέιμς και θέλει περισσότερα λεφτά
Τα καρφιά του για το φημολογούμενο νέο συμβόλαιο του Κέβιν Πάνγκος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκτόξευσε ο Μάικ Τζέιμς
Φήμες που έχουν φουντώσει έντονα τα τελευταία 24ωρα θέλουν τον Κέβιν Πάνγκος να εγκαταλείπει το NBA και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αφού έχει σχεδόν μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, και να επιστρέφει στην Euroleague για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που στρώνει χρυσάφι στα πόδια του. 

Για την ακρίβεια τα δημοσιεύματα θέλουν τη ρωσική «αρκούδα» να του προσφέρει 6 εκατομμύρια δολάρια για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν και τις δύο επόμενες. Αυτή η πληροφορία υπέπεσε και στην αντίληψη του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν κρατήθηκε και εκτόξευσε τα καρφιά του. 

Για την ακρίβεια, ο βραχύσωμος γκαρντ της Μονακό ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Αν αυτός πήρε 6 εκατομμύρια για 2.5 χρόνια, εγώ θέλω 9 εκατομμύρια για 2 χρόνια. Γελάω», φωτογραφίζοντας φυσικά τον άλλοτε γκαρντ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

james_story.jpg

Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι ο Μάικ Τζέιμς ήταν παίκτης της ΤΣΣΚΑ και δεν αποχώρησε από τη Μόσχα με τον καλύτερο τρόπο, όπως και το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του «στρατού», Αντρέι Βατούτιν, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι: «Η ΤΣΣΚΑ είχε έναν πόιντ γκαρντ, ίσως τον καλύτερο στην αγορά. Τον λένε Μάικ Τζέιμς, παίζει στη Μονακό τώρα».

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0