Basket Talk

Ο Τζον Μπράουν ξεπέρασε τον Τζινόμπιλι, όντας ο καλύτερος... κλέφτης σε μία σεζόν!

Ο Τζον Μπράουν ξεπέρασε τον Τζινόμπιλι, όντας ο καλύτερος... κλέφτης σε μία σεζόν!
Ο παίκτης της Ούνιξ Καζάν, Τζον Μπράουν, έφτάσε σε ένα ιστορικό ρεκόρ παράλληλα με την επικράτηση της ομάδας του επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
Ο Μπράουν αποδείχτηκε μεγάλος... κλέφτης, καθώς με τα 5 κλεψίματα που έκανε ενάντια στη Ζαλγκίρις, έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερα σε μία σεζόν, που κρατούσε από την περίοδο 2000-2001, πρώτη στην ιστορία της Euroleague. Αυτό μέχρι πρότινος ανήκε στον μεγάλο Αργεντίνο Μανού Τζινόμπιλι, που με τη φανέλα της Κίντερ Μπολόνια (σ.σ. σημερινή Βίρτους) είχε φτάσει τα 64 κλεψίματα σε 22 παιχίδια.

Ο παίκτης της Ούνιξ, παρά το ότι βρισκόμαστε στην 25η αγωνιστική, χρειάστηκε 23 ματς (σ.σ. λόγω των αναβολών) για να φτάσει τα 65 κλεψίματα και να βρεθεί στην 1η θέση της λίστας. Ο Μπράουν έχει αποδείξει την μεγάλη του έφεση σε αυτόν τον τομέα, καθώς το φετινό του ρεκόρ είναι τα 7 κλεψίματα απέναντι στην Μπαρτσελόνα! Είναι σίγουρο πως το ρεκόρ των 65 κλεψιμάτων, μέχρι το τέλος της σεζόν θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη για όσους επίδοξους... κλέφτες επιχειρήσουν τα επόμενα χρόνια να το σπάσουν. Ακόμα και αν η Ούνιξ δεν καταφέρει να προκριθεί στα πλέι οφ, ο Μπράουν έχει να δώσει άλλα 11 παιχνίδια για την regular season. 
Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0